< Terug naar overzicht

Coperto Restobar 9.4 / 10

Stationsweg 9, 8011 CZ Zwolle
Frans

Veelbelovend GRATIS extra 4e gang

Bekijk de recensies | Locatie op kaart
Dit restaurant behoort tot de Veelbelovende categorie en vraagt hierdoor € 37,50 voor een 3-gangen diner en € 32,50 voor een 3-gangen lunch.

Menu

Let op!

3-gangen lunch voor €32,50 p.p.

4-gangen diner voor €37,50 p.p.

 

Dit restaurant serveert een heerlijk verrassingsmenu tijdens de Restaurant Week.

Op het reserveringsformulier kunt u aangeven of je vegetariër bent of andere diëetwensen hebt, zodat het restaurant daar rekening mee kan houden. Wij raden je aan om je gastheer / gastvrouw hier nogmaals aan te herinneren zodra je binnen komt.

Het is alleen mogelijk online een reservering te maken voor de Restaurant Week. 

Je kunt jezelf uiteraard altijd verwennen met een wine pairing of een uitbreiding van het menu; je gastheer / gastvrouw kan je alles vertellen over de mogelijkheden.

Het team van DiningCity wenst u een heerlijke Restaurant Week toe. Over Coperto Restobar

De grote glazen wanden van deze nieuwgebouwde serre maken Coperto Restobar een lichte en inspirerende ruimte. Wanneer de laatste zonnestralen het restaurant vanuit bijna iedere hoek verlichten, is dit een heerlijke plek om te genieten van mooie gerechten en bijzondere wijnen. De warme houten vloer, zachte stoffen en comfortabele stoelen zijn een welkome aanvulling hierop.

Onze chefs benaderen gastronomie op een ongekunstelde manier, geïnspireerd op de Franse en Italiaanse klassiekers. Door het gebruik van een minimaal aantal bereidingen komen de pure smaken van de ingrediënten volledig tot hun recht. Na het ontbijt kunnen gasten op ieder tijdstip van de dag genieten van het a la carte menu of de maandelijks wisselende specialiteiten.

Coperto Restobar heeft een unieke collectie van bijzondere wijnen. Op de wijnkaart staan favoriete druiven uit verscheidene landen als Frankrijk, maar ook Nederland en Italië. Gasten kunnen genieten van de bekendere wijnen of juist de nog onontdekte wijnen van kleinere wijnhuizen proeven.Reviews van Coperto Restobar

9.4

eten

9.7

sfeer

8.9

Service

9.6

Reserveer een tafel
  • Gegevens