< Terug naar overzicht

De Oude Apotheek 8.5 / 10

Teylensstraat 4, 7581 AH Losser
Frans

Bekijk de recensies | Locatie op kaart

Menu

Dit restaurant serveert een heerlijk verrassingsmenu tijdens de Restaurant Week.

Op het reserveringsformulier kunt u aangeven of u vegetariër bent of andere diëetwensen hebt, zodat het restaurant daar rekening mee kan houden. Wij raden u aan om uw gastheer / gastvrouw hier nogmaals aan te herinneren zodra u binnen komt.

U kunt uzelf uiteraard altijd verwennen met een wine pairing of een uitbreiding van het menu; uw gastheer / gastvrouw kan u alles vertellen over de mogelijkheden.

Het team van DiningCity wenst u een heerlijke Restaurant Week toe.


Over De Oude Apotheek

Restaurant De Oude Apotheek is een uniek restaurant in het centrum van Losser. Het historische pand, 'Het Teylershuis', biedt u het rustieke decor voor een geweldige middag of avond. Gezeten aan de unieke schouw met haardvuur vergeet u al snel de beslommeringen van de dag en staat ons team voor u klaar. Maar u kunt ook de idyllische sfeer van ons terras zelf ervaren. Zoekt u tijdens uw fietstocht een rustplek of wilt u zomaar relaxen in de buitenlucht, bezoek dan ons terras. Wij serveren u daar de koffie of een verfrissing en misschien maakt u een keuze uit onze kleine of grote kaart. Ons terras voorzien van heaters, is zeer geschikt om op een mooie zomeravond heerlijk te dineren. Of zomaar voor een kop koffie of een glaasje met daarbij als aanvulling onze borrelkaart.

Onze kaart biedt u een uitgebreid scala aan gerechten en natuurlijk zijn er de seizoensspecialiteiten. Denkt u maar aan de asperges in het voorjaar, vanaf juli de mosselen en in de winter het wild. Ook kunt u zich laten verwennen door een verrassingsmenu van 4-, 5- of 7-gangen. Daarnaast bieden wij een 3-gangen keuzemenu aan voor € 27,50.Reviews van De Oude Apotheek

8.5

eten

8.5

sfeer

8.5

service

8.5

eten 8 | service 10 | sfeer 8

De Oude Apotheek in Losser was op 9 december '17 vol, geen tafel vrij. Ondanks dat werden mijn vrouw en ik perfect geholpen, de gangen van de twee verschillende menu's werden met gepaste tussenpozen geserveerd en de uitleg bij iedere gang was rustig en verzorgd. We voelden ons thuis in een prima restaurant en voor twee keuze menu's met voor ieder twee kleine karafjes wijn en koffie, was de prijs van EUR.86,= niet onredelijk. We gaan ongetwijfeld terug ! Ocke en Norma Schuttevaer


Ocke Schuttevaer - Dec 10, 2017

eten 10 | service 10 | sfeer 10

Aanrader!!!!!Het was echt genieten: heerlijke huisgemaakte amuses, een heerlijk culinair menu, alles prachtig opgediend, zeer sfeervolle ambiance ( al prachtig versierd in Kerststijl), zeer vriendelijke gastvrouw.


Lide - Dec 08, 2017

eten 8 | service 10 | sfeer 8

Restaurant in centrum Losser in een mooi monumentaal pand. Vriendelijke en vlotte bediening, warm welkom. Zitje aan openhaard voor aperitief. Voorgerecht wildterrine ziet er mooi uit en smaakt prima. Iets te koud opgediend. Hoofdgerecht is een voortreffelijk bereide succade met stampotje en diverse garnituren. Nagerecht ziet er voorbeeldig uit, maar was niet echt bijzonder.


Adri - Dec 07, 2017

eten 10 | service 10 | sfeer 10

Altijd fantastisch eten bij de oude apotheek. Verassende gerechten met zorgvuldig uitgekozen en verassende wijnen. Een feestje om hier te eten.


Knol - Nov 26, 2017

eten 10 | service 10 | sfeer 8

Voor de restaurantweek heeft De Oude Apotheek een heerlijk 3 of naar keuze 4 gangen diner samengesteld. Het smaakte allemaal bovendien zeer goed. Bediening was als vanouds hartelijk en ongedwongen. Een absolute aanrader!


Angelique Fiselier - Oct 15, 2017

Reserveer een tafel
  • Gegevens