< Terug naar overzicht

Landgoed Westerlee- Restaurant De Parelvisser 7.7 / 10

Hoofdweg 67, 9678 PH Westerlee
Frans

Bekijk de recensies | Locatie op kaart
Dit restaurant serveert een 3-gangen lunch voor €25,50 pp. en een 3-gangen diner voor €28,50 pp.

Menu

Dit restaurant serveert een heerlijk verrassingsmenu tijdens de Restaurant Week.

Op het reserveringsformulier kunt u aangeven of je vegetariër bent of andere diëetwensen hebt, zodat het restaurant daar rekening mee kan houden. Wij raden je aan om je gastheer / gastvrouw hier nogmaals aan te herinneren zodra je binnen komt.

Het is alleen mogelijk online een reservering te maken voor de Restaurant Week.

Je kunt jezelf uiteraard altijd verwennen met een wine pairing of een uitbreiding van het menu; je gastheer / gastvrouw kan je alles vertellen over de mogelijkheden.

Het team van DiningCity wenst u een heerlijke Restaurant Week toe.


over Landgoed Westerlee- Restaurant De Parelvisser

Graag ontvangen wij u in een van de in Jugendstil stijl kamers en serre van de boerderij voor een lunch of diner. 

Onze chefs werken met verse biologische streekproducten. 

Kom proeven en geniet van de smaken die her Groninger land te bieden heeft. 

Naast de beste kwaliteit van vis en andere zee lekkernijen serveren wij ook al het goede van het land. Reviews van Landgoed Westerlee- Restaurant De Parelvisser

7.7

eten

7.9

sfeer

7.9

Service

7.2

eten 10 | Service 3 | sfeer 8

De erg jonge bediening was nog niet zo bekwaam dat hield in dat we dat het bestek fout lag, we geen kaart kregen voor de drankjes en geen bordje voor de starter. Maar dat kan alleen maar beter worden. Het verrassingsmenu wat we kregen was echt goed, lekker en smaakvol opgediend. TOP!


Tulpje - Oct 03, 2017

eten 7 | Service 10 | sfeer 10

De bediening was super vriendelijk, nam ook rustig de tijd om uit te leggen wat er geserveerd werd. Glutenvrij eten is geen probleem, ik at in principe het zelfde als mijn partner, alleen iets aangepast. Mijn eendenborst was heerlijk mals en mooi gegaard en de rest van het menu was heerlijk. Wij komen graag een keer terug!


Esther - Oct 06, 2017

eten 6 | Service 6 | sfeer 10

Mooie ambiance in fraaie kamer naast de serre. Wellicht waren de verwachtingen wat te hoog gespannen voor het restaurant week verrassingsmenu, maar dit viel toch wat tegen. Voorgerecht wat droge serrano niet erg aangemaakte sla met schijfjes meloen. Maiskip met fraaie aardappel/groente combi, die wat sober afstak bij het weiderund van concurrerent "buurarrangement". Brownie crème brulee nagerecht zeer smaakvol. Kwa sfeer prima maar culinair mag de lat nog wat hoger


T K Kremer Hovinga - Mar 17, 2018

eten 10 | Service 10 | sfeer 10

In de restaurantweek zoeken we naar een onbekend restaurant. Onder het motto is nu echt onbekend onbemind. In Westerlee is onbekend voor ons bemind geworden en gaan we hier zeker nog een keer naar terug. In de serre van het landgoed zagen we op een koude zonnige zaterdagmiddag de zon langzaam ondergaan onder het genot van een heerlijke maaltijd waarbij prima wijnen werden geserveerd. De Slowaakse ober was een topper. Kortom wij hebben genoten en komen zeker nog eens terug.


Margo - Mar 18, 2018

eten 2 | Service 2 | sfeer 2

Het was slecht, eten,bediening etc. Er lopen in t restaurant 5 zwerfhonden uit Griekenland, de toon vd bediening ver beneden de maat en het eten rond uit slecht.vraag me af of de restaurants geselecteerd worden of dat je jezelf aanmeldt........


Joke - Mar 21, 2018

Reserveer een tafel
  • Gegevens