Bokkedoorns

Ster: De Bokkedoorns ★★

Restaurant de Bokkedoorns is gelegen midden in de Noord-Hollandse duinen aan twee duinmeren. Het licht moderne interieur staat garant voor een sfeervolle avond. De creatieve keuken biedt de hoogste kwaliteit, geraffineerd verwerkt in gerechten die ook voor het oog een lust zijn.

Bekijk De Bokkedoorns
Ratatouille

Tip: Ratatouille Food & Wine ★

​Welkom bij restaurant Ratatouille Food & Wine in Haarlem met de moderne Franse keuken in de nieuwe realiteit van vandaag.

Bekijk Ratatouille Food & Wine
Apicius

Must go: Cheval Blanc★

Cheval Blanc heeft de formule voor perfectie. Uitstekende service en culinaire hoogstandjes

Bekijk restaurant Cheval Blanc
Meijers

Aanrader: Meijer's

Het mooie Meijer's restaurant in Medemblik heeft haar roots in het nagelegen Andijk. Na 12,5 jaar in de Buurtjeskerk van Andijk te hebben gezeten, zijn zij verhuisd naar Medemblik.

Bekijk restaurant Meijer's
Heeren

Geweldig: De Heeren van Kok

Restaurant De Heeren van Kok is gevestigd in een monumentaal pand in Wormerveer. Het is een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat. Het is een huiselijk en warm restaurant.

Bekijk restaurant De Heeren van Kok
Red

Fantastisch: Red Chilli

Red Chilli biedt u een scala van fraai opgediende gerechten naar oorspronkelijke receptuur met een moderne twist... Uw smaakpapillen wanen zich in het oude en verre Azië!

Bekijk restaurant Red Chilli
Knipsel

WIN shoptegoed t.w.v. € 100,-!

Maak een reservering voor de Restaurant Week en win een voucher t.w.v. €100,- van Cook & Co!

Lees meer

Untitled 6

Wat is de Restaurant Week?

Een fantastisch 3-gangendiner bij 600 toprestaurants door heel Nederland vanaf € 27,50 (of een 3-gangenlunch vanaf € 22,50). Dat is het concept van de Restaurant Week!

Lees meer