< Terug naar overzicht

Het Prentenkabinet 8.9 / 10

Kloksteeg 25, 2311 SK Leiden
Frans

Top250 GRATIS extra 4e gang

Bekijk de recensies | Locatie op kaart
Dit restaurant behoort tot de Top 250. Restaurants die tot de Top 250 behoren vragen €31,50 voor een 3-gangen diner en €27,50 voor een 3-gangen lunch pp..

Menu

Dit restaurant serveert een heerlijk 4 gangen verrassingsmenu tijdens de Restaurant Week
En een gratis scroppino ivm 1e plaats editie voorjaar 2018

Op het reserveringsformulier kunt u aangeven of je vegetariër bent of andere diëetwensen hebt, zodat het restaurant daar rekening mee kan houden. Wij raden je aan om je gastheer / gastvrouw hier nogmaals aan te herinneren zodra je binnen komt.

Het is alleen mogelijk online een reservering te maken voor de Restaurant Week. 

Je kunt jezelf uiteraard altijd verwennen met een wine pairing of een uitbreiding van het menu; je gastheer / gastvrouw kan je alles vertellen over de mogelijkheden.

Het team van DiningCity wenst u een heerlijke Restaurant Week toe. 

 


over Het Prentenkabinet

De ligging in de prachtige oude Pieterswijk (Leiden) en de bijzondere sfeer van het eeuwenoude pand maken Restaurant ‘het Prentenkabinet’ tot een van de mooiste en meest karakteristieke restaurants van Leiden.
Bij de verbouwing in 1997 van Rijks Prentenkabinet tot restaurant ‘het Prentenkabinet’ kreeg de architect opdracht de vele authentieke elementen van dit bijzondere monument zo veel
mogelijk te integreren in de nieuwe bestemming. Dat dat gelukt is bewijst het volstrekt unieke karakter van ons restaurant. 

De koks van ‘het Prentenkabinet’ laten zich inspireren door de Franse en internationale keuken, met een focus op wild. Zij koken op hoog niveau, met veel zorg en aandacht voor kwaliteit en ambachtelijkheid. Diezelfde kwaliteit vormt ook de basis voor de zorgvuldig geselecteerde wijnkaart. Reviews van Het Prentenkabinet

8.9

eten

9.0

sfeer

8.9

Service

8.9

eten 10 | Service 10 | sfeer 10

Gisteren met het mooie weer heerlijk buiten gedineerd! Na een heerlijk amuse met brood en gezouten boter, hadden we het 4 gangen menu wat erg smakelijk was, bediening was weer erg vriendelijk en de gerechten zegen er zeer mooi uit, de stoelen zitten hier ook prima en we hadden geparkeerd bij de haagweg en daar stond een busje te wachten!! Bij terug komst was het busje er binnen 5 min en waren we zeer snel weer in onze auto op weg naar Haarlem!!! Leonie van de Meer


Leonie van de Meer - Jul 06, 2018

eten 10 | Service 9 | sfeer 9

Eten was subliem en de rest natuurlijk ook, we komen hier al zeker 10 jaar


G - Jul 06, 2018

eten 10 | Service 10 | sfeer 10

Vrijdag was het goed toeven op het terras, na een heerlijk frisse cocktail met een amuse soepje van komkommer een fantastisch 4 gangen menu, voor steak tartaar, tus roodbaarsfilet met beurre blancsaus, frisse scroppino, kalfsfilet met truffelsaus en als dessert een proeverij: creme brule, ijs, pannacotta enz... Top avond in de Tuin groet Frieke en Hans


Frieke en Hans - Jul 23, 2018

eten 10 | Service 10 | sfeer 10

Sfeer 9, keuken 9, bediening 9. Er zijn geen vergelijkbare restaurants is Leiden.


Jan leune - Aug 03, 2018

eten 8 | Service 9 | sfeer 8

Goed en lekker gegeten. Met het prachtige weer buiten in de tuin kunnen zitten. Een smakelijk aperitief gekregen. Amuse, een komkommer yoghurt soepje was ietwat te zout. De overige 4 gangen diner was heerlijk.


Grace C - Aug 03, 2018

Reserveer een tafel
  • Gegevens