< Terug naar overzicht

Van der Dussen 8.7 / 10

Bagijnhof 118, 2611 AS Delft
Frans

Top250

Bekijk de recensies | Locatie op kaart
Dit restaurant behoort tot de Top 250. Restaurants die tot de Top 250 behoren vragen €31,50 voor een 3-gangen diner en €27,50 voor een 3-gangen lunch.

Menu

Dit restaurant serveert een heerlijk verrassingsmenu tijdens de Restaurant Week.

Op het reserveringsformulier kunt u aangeven of u vegetariër bent of andere diëetwensen hebt, zodat het restaurant daar rekening mee kan houden. Wij raden u aan om uw gastheer / gastvrouw hier nogmaals aan te herinneren zodra u binnen komt.

U kunt uzelf uiteraard altijd verwennen met een wine pairing of een uitbreiding van het menu; uw gastheer / gastvrouw kan u alles vertellen over de mogelijkheden.

Het team van DiningCity wenst u een heerlijke Restaurant Week toe.


Over Van der Dussen

Welkom bij restaurant Van der Dussen te Delft.

Eerlijk en ongestoord
Eten bij Van der Dussen is genieten van eerlijke gerechten in een aangename, warme omgeving. Natuurlijk is onze bediening vaardig en voortvarend. Maar u kunt bij ons ongestoord al uw aandacht geven aan uw gezelschap, uw gesprekken en natuurlijk aan de gerechten die wij u voorschotelen.

Besloten en open
Ons restaurant ligt prettig besloten in de hoek van het oude Bagijnhof. Eenmaal binnen ziet u dat we in die beslotenheid juist kiezen voor openheid. U kunt letterlijk recht in onze keuken kijken. Wij hebben immers niets te verbergen en zijn juist trots op ons vak en onze vakbekwame keukenbrigade. Wilt u zelf liever wat besloten zitten, dan kunt u terecht in onze sfeervolle lounge. Voor groepen en partijen adviseren we u graag welke van onze ruimtes u het beste kunt reserveren.

Dit restaurant serveert mineraalwater van S. Pellegrino en Acqua Panna

Op al onze reserveringen zijn de "Uniforme Voorwaarden Horeca" (U.V.H.) van toepassing.Reviews van Van der Dussen

8.7

eten

8.8

sfeer

8.6

Service

8.6

Reserveer een tafel
  • Gegevens