Restaurant Week
6 course Luxury Gault&Millau menu
€75
During this edition of the Restaurant Week restaurant De Steenen Tafel surprises you with an exciting culinary twist… They will serve a special luxury menu during this edition.
Discover the 6 course Luxury Gault&Millau menu of restaurant De Steenen Tafel now!
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Book your table now!
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
Reserve a table Reserve a tableWhat 623 people say about De Steenen Tafel
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Gisterenavond een compleet verzorgde avond gehad bij De Steenen Tafel. De zeer vriendelijke en kundige bediening zorgde dat het ons aan niets ontbrak en onze smaakpapillen werden gestreeld door een goede basis voorzien van lekkere variaties van mousse en schuim. Dit maakte ons etentje daar een geweldig succes!
Een fantastische lekkere- en gezellige avond gehad met een uitgelezen goed uitgebalanceerd menu met de daarbij behorende advieswijnen, uiteraard geheel vrij om daarvan gebruik te maken. We zijn het immer goed gewend in dit restaurant en als we dan geen enkel verschil merken tijdens de restaurant week met onze "gewon...
Read full reviewEen fantastische lekkere- en gezellige avond gehad met een uitgelezen goed uitgebalanceerd menu met de daarbij behorende advieswijnen, uiteraard geheel vrij om daarvan gebruik te maken. We zijn het immer goed gewend in dit restaurant en als we dan geen enkel verschil merken tijdens de restaurant week met onze "gewone" bezoeken dan vinden wij dat een groot compliment waard.
Niet voor niets ons favoriete restaurant!
Eten was goed en erg smakelijk.
Map All restaurant deals in Arnhem
About De Steenen Tafel
Restaurant de Steenen Tafel in Arnhem is a restaurant with a, particularly rich history. The restaurant is located on the most beautiful and highest point of Arnhem, in a water tower in Klarenbeek park.
Cooking is fair, simple but above all tasteful. The dishes are classic yet innovative. The combinations are kept simple, to allow each ingredient to stand out separately and perfectly.
At Restaurant de Steenen Tafel we work with regional products from small artisan producers. In the game season, they receive their meat from the Veluwe and from the Ooijpolder. In the spring and summer they receive vegetables from Marianne's garden. She grows with love, the fully organic vegetables, and the herbs.