Restaurant Week
6 course Luxury Gault&Millau menu
€75
During this edition of the Restaurant Week restaurant De Steenen Tafel surprises you with an exciting culinary twist… They will serve a special luxury menu during this edition.
Discover the 6 course Luxury Gault&Millau menu of restaurant De Steenen Tafel now!
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Book your table now!
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
Reserve a table Reserve a tableWhat 623 people say about De Steenen Tafel
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Verassend 6 gangen menu met mooie en lekkere gerechten in een aangename ambiance
Heerlijk eten, goede service, mooie locatie. Blij dat we dit een keer hebben kunnen doen.
lekker eten. rommelige bediening waarbij onduidelijk was wie welke tafel bediende en wat er besteld was, maar zeer vriendelijk personeel. Mooi opgemaakte zes gangen diner genoten. voor het wijnarrangement was er weinig verschil tussen een half glas of een vol. Slechts een klein snuifje extra wijn na aangeven dat we ...
Read full reviewlekker eten. rommelige bediening waarbij onduidelijk was wie welke tafel bediende en wat er besteld was, maar zeer vriendelijk personeel. Mooi opgemaakte zes gangen diner genoten. voor het wijnarrangement was er weinig verschil tussen een half glas of een vol. Slechts een klein snuifje extra wijn na aangeven dat we een wijnarrangement hadden besteld met hele glazen. Mooi uitzicht over Arnhem en omgeving. Wij gaan zeker nog een keer terug.
Heerlijk eten en goede sfeer
Heerlijke smaakvolle gerechten. Prima sfeer. Mooi uitzicht. Een aanradaer
Map All restaurant deals in Arnhem
About De Steenen Tafel
Restaurant de Steenen Tafel in Arnhem is a restaurant with a, particularly rich history. The restaurant is located on the most beautiful and highest point of Arnhem, in a water tower in Klarenbeek park.
Cooking is fair, simple but above all tasteful. The dishes are classic yet innovative. The combinations are kept simple, to allow each ingredient to stand out separately and perfectly.
At Restaurant de Steenen Tafel we work with regional products from small artisan producers. In the game season, they receive their meat from the Veluwe and from the Ooijpolder. In the spring and summer they receive vegetables from Marianne's garden. She grows with love, the fully organic vegetables, and the herbs.