What 529 people say about Posthoorn
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Heerlijk eten in een ontspannen sfeer.
Dankzij het mooie nazomer weer, zaten we in de tuin vh restaurant. Wat een mooi plekje om samen te genieten van een heerlijk diner.
De gangen volgden elkaar op als smaakexplosies in mijn mond. De uitleg vd gerechten ging soms erg snel, zodat we later nog moesten navragen wat er ook al weer in zat. Want de smaken maakten nieuwsgierig.
Het was al met al een hele fijne avond!
Zoveel verschillende smaaksensaties in verschillende gangen en amuses alsmede zeer goede bijpassende wijnen
Heerlijk gegeten in een gezellige huiskamer sfeer. Niet goedkoop maar voor speciale gelegenheid zeker een aanrader
Heerlijk gegeten en zeer vriendelijke bediening en heerlijke wijn. We komen zeker terug
Map All restaurant deals in Monnickendam
About Posthoorn
Cuisine: French
Hotel Posthoorn is located in the historic centre of Monnickendam near the tourist villages of Marken and Volendam and only a fifteen minute drive from Amsterdam. The hotel is located in a listed building; a beautifully restored building from the 17th century and a household name among bon vivants since 1881.
Restaurant Posthoorn adjoins a beautiful veranda and monumental courtyard garden, where you can enjoy an aperitif in summer and then dine in a subdued, modern classical setting with an international atmosphere.
French cuisine is led by chef Jeroen Bavelaar. He belongs to the new generation of top chefs in the Netherlands. After an impressive career at various restaurants and the right hand of top chefs such as Jonnie Boer and Lucas Rive, he has been working as a culinary force at Posthoorn* since 2010. He combines classic dishes with modern and innovative ingredients from world cuisine to create the most refined flavours. He does not hesitate to combine sweet, salt and sour.
Marc Boeljon, Patron Sommelier, grew up in Monnickendam from an early age and started his career at the bottom of the ladder in the catering industry and under his leadership the Posthoorn* was awarded a Michelin star in 2008. Marc's way of working is technical to perfection, but above all with a stubborn and informal signature.