What 529 people say about Posthoorn
Food | |
Service | |
Atmosphere |
We zijn ontzettend verwend en hebben heerlijk gegeten. Hele goede service, een perfect wijnarrangement met goede enthousiaste uitleg en heerlijk eten. Goede en verrassende smaakcombinaties, echt michelinster waardig.
Leuke sfeertje, het eten is erg lekker en de bediening is ook fantastisch.
fantastisch gegeten en heerlijke wijn gedronken. Mooie combinaties in de gerechten elke gang was een verrassing. De wijn was zeer treffend bij de gerechten geserveerd
We hebben echt fantastisch gegeten! De totale setting, eten, de wijnen, het was ontzettend goed.
Uitstekend gegeten in de Posthoorn. Verrassende, mooie amuse rilette van konijnenbout + aardbei-gazpacho. Alle voor/hoofd/na gerechten van hoog niveau, we werden nergens teleurgesteld. Mooie verfijnde smaakcombinaties. In vlot tempo werden de gerechten op tafel gezet. Omdat we een wijn arrangement erbij gekozen hadd...
Read full reviewUitstekend gegeten in de Posthoorn. Verrassende, mooie amuse rilette van konijnenbout + aardbei-gazpacho. Alle voor/hoofd/na gerechten van hoog niveau, we werden nergens teleurgesteld. Mooie verfijnde smaakcombinaties. In vlot tempo werden de gerechten op tafel gezet. Omdat we een wijn arrangement erbij gekozen hadden, werd steeds de bijpassende wijn nét voor het gerecht op tafel kwam ingeschonken ( perfecte timing!) met daarbij een leuke toelichting van de sommelier. Misschien als enig klein minpuntje: het brood werd niet meer aangevuld na het 1e voorgerecht. Goede service, niet stijf maar vlot en correct.
Een heerlijke avond gehad!
Map All restaurant deals in Monnickendam
About Posthoorn
Cuisine: French
Hotel Posthoorn is located in the historic centre of Monnickendam near the tourist villages of Marken and Volendam and only a fifteen minute drive from Amsterdam. The hotel is located in a listed building; a beautifully restored building from the 17th century and a household name among bon vivants since 1881.
Restaurant Posthoorn adjoins a beautiful veranda and monumental courtyard garden, where you can enjoy an aperitif in summer and then dine in a subdued, modern classical setting with an international atmosphere.
French cuisine is led by chef Jeroen Bavelaar. He belongs to the new generation of top chefs in the Netherlands. After an impressive career at various restaurants and the right hand of top chefs such as Jonnie Boer and Lucas Rive, he has been working as a culinary force at Posthoorn* since 2010. He combines classic dishes with modern and innovative ingredients from world cuisine to create the most refined flavours. He does not hesitate to combine sweet, salt and sour.
Marc Boeljon, Patron Sommelier, grew up in Monnickendam from an early age and started his career at the bottom of the ladder in the catering industry and under his leadership the Posthoorn* was awarded a Michelin star in 2008. Marc's way of working is technical to perfection, but above all with a stubborn and informal signature.