What 529 people say about Posthoorn
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Heerlijke avond met eten van hoogwaardige producten. Prachtig opgemaakte borden en fantástische bijpassende wijnen. Ikzelf vond het gerecht met fazant wat minder smaken en zowel de wijn als het eten kwam vrij snel door. Het verhaal van de sommelier was steeds enthousiast en ook de jongeman, welke ons bediende, was erg open, vakkundig en grappig. We hebben genoten!
Eeg lekker gegeten, gezellig, goeie sfeer, leuke bediening.
Monnickendam is rijk aan mooie historische panden die goed onderhouden worden. En in een van deze bijzondere panden is het restaurant De Posthoorn gevestigd, waar men ontspannen kan genieten van een culinaire traktatie. Goede wijn spijs combinatie s maken er een heerlijk avondje uit van.
Heerlijk gegeten en zeer goede bediening!
Een heerlijke avond met mooie gerechten, niet te groot niet te klein dus de 8 gangen gingen allemaal op. De wijnen passen er heerlijk bij! Het personeel maakt je avond echt af, zo vriendelijk en super gastvrij. Bedankt daarvoor!!
Map All restaurant deals in Monnickendam
About Posthoorn
Cuisine: French
Hotel Posthoorn is located in the historic centre of Monnickendam near the tourist villages of Marken and Volendam and only a fifteen minute drive from Amsterdam. The hotel is located in a listed building; a beautifully restored building from the 17th century and a household name among bon vivants since 1881.
Restaurant Posthoorn adjoins a beautiful veranda and monumental courtyard garden, where you can enjoy an aperitif in summer and then dine in a subdued, modern classical setting with an international atmosphere.
French cuisine is led by chef Jeroen Bavelaar. He belongs to the new generation of top chefs in the Netherlands. After an impressive career at various restaurants and the right hand of top chefs such as Jonnie Boer and Lucas Rive, he has been working as a culinary force at Posthoorn* since 2010. He combines classic dishes with modern and innovative ingredients from world cuisine to create the most refined flavours. He does not hesitate to combine sweet, salt and sour.
Marc Boeljon, Patron Sommelier, grew up in Monnickendam from an early age and started his career at the bottom of the ladder in the catering industry and under his leadership the Posthoorn* was awarded a Michelin star in 2008. Marc's way of working is technical to perfection, but above all with a stubborn and informal signature.