What 529 people say about Posthoorn
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Heerlijk gegeten, prima bediening.
Leuk restaurant met 14 tafels en een knusse lounge met openhaard. Bediening is professioneel maar wel vriendelijk. Het eten is lekker en michelin waardig. Vond het zuurtje in sommige gerechten de overhand hebben, maar niet vervelend. De sommelier is een vakman, die de meest levensechte beeldende verhalen vertelde ov...
Read full reviewLeuk restaurant met 14 tafels en een knusse lounge met openhaard. Bediening is professioneel maar wel vriendelijk. Het eten is lekker en michelin waardig. Vond het zuurtje in sommige gerechten de overhand hebben, maar niet vervelend. De sommelier is een vakman, die de meest levensechte beeldende verhalen vertelde over de wijnen. Met een beetje inlevingsvermogen was je in het gebied en liep je over de wijngaard samen met de boer. Al met al een zeer geslaagde avond met lekker eten, passende wijnen en een relaxte sfeer.
Het diner was voortreffelijk
Een heerlijk avondje uit. We hadden een geweldige gastheer en het eten en drinken van perfecte kwaliteit. We komen zeker nog eens terug!
alles goed
Map All restaurant deals in Monnickendam
About Posthoorn
Cuisine: French
Hotel Posthoorn is located in the historic centre of Monnickendam near the tourist villages of Marken and Volendam and only a fifteen minute drive from Amsterdam. The hotel is located in a listed building; a beautifully restored building from the 17th century and a household name among bon vivants since 1881.
Restaurant Posthoorn adjoins a beautiful veranda and monumental courtyard garden, where you can enjoy an aperitif in summer and then dine in a subdued, modern classical setting with an international atmosphere.
French cuisine is led by chef Jeroen Bavelaar. He belongs to the new generation of top chefs in the Netherlands. After an impressive career at various restaurants and the right hand of top chefs such as Jonnie Boer and Lucas Rive, he has been working as a culinary force at Posthoorn* since 2010. He combines classic dishes with modern and innovative ingredients from world cuisine to create the most refined flavours. He does not hesitate to combine sweet, salt and sour.
Marc Boeljon, Patron Sommelier, grew up in Monnickendam from an early age and started his career at the bottom of the ladder in the catering industry and under his leadership the Posthoorn* was awarded a Michelin star in 2008. Marc's way of working is technical to perfection, but above all with a stubborn and informal signature.