What 529 people say about Posthoorn
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Ingrediënten zijn super vers en van hoge kwaliteit zoals je kunt verwachten bij een dergelijk restaurant. Wij vonden de gekozen dressings te gewaagd en erg sterk/zuur van smaak. Het had niet onze voorkeur. Vergeleken met andere Michelin-ster restaurants, vonden wij Posthoorn niet erg bijzonder helaas.
Goede ontvangst, lekkere gerechten en prima atmosfeer. Verwachting ruim waar gemaakt.
Heerlijk gegeten en je bent echt uit! Goede service , er ontgaat ze niets. Hele fijne avond gehad.
Voor de 2e keer gegeten bij de Posthoorn en zeker niet voor het laatst.
Ontzettend lekker gegeten, leuke bediening ( niet te stijf en niet te amicaal) en dit alles in een prachtig pandje in pittoresk Monnickendam.
Op een donderdag avond eind augustus is er blijkbaar weinig belangstelling om op hoog niveau te dineren, slechts drie tafels waren bezet. De wegblijvers weten niet wat ze missen. Ondanks een vrijwel lege zaal toch weer een voortreffelijke avond gehad. Een viertal zeer verschillende amuses om mee te starten en daarna...
Read full reviewOp een donderdag avond eind augustus is er blijkbaar weinig belangstelling om op hoog niveau te dineren, slechts drie tafels waren bezet. De wegblijvers weten niet wat ze missen. Ondanks een vrijwel lege zaal toch weer een voortreffelijke avond gehad. Een viertal zeer verschillende amuses om mee te starten en daarna een goed gebalanceerd 5 gangen menu, vergezeld van een interessant wijn arrangement met wijnen die ik zelf niet makkelijk zou kunnen vinden. Een zeer prettige, correcte en persoonlijke service maakte de avond compleet. We hebben weer genoten!
Map All restaurant deals in Monnickendam
About Posthoorn
Cuisine: French
Hotel Posthoorn is located in the historic centre of Monnickendam near the tourist villages of Marken and Volendam and only a fifteen minute drive from Amsterdam. The hotel is located in a listed building; a beautifully restored building from the 17th century and a household name among bon vivants since 1881.
Restaurant Posthoorn adjoins a beautiful veranda and monumental courtyard garden, where you can enjoy an aperitif in summer and then dine in a subdued, modern classical setting with an international atmosphere.
French cuisine is led by chef Jeroen Bavelaar. He belongs to the new generation of top chefs in the Netherlands. After an impressive career at various restaurants and the right hand of top chefs such as Jonnie Boer and Lucas Rive, he has been working as a culinary force at Posthoorn* since 2010. He combines classic dishes with modern and innovative ingredients from world cuisine to create the most refined flavours. He does not hesitate to combine sweet, salt and sour.
Marc Boeljon, Patron Sommelier, grew up in Monnickendam from an early age and started his career at the bottom of the ladder in the catering industry and under his leadership the Posthoorn* was awarded a Michelin star in 2008. Marc's way of working is technical to perfection, but above all with a stubborn and informal signature.