Restaurant Week
4 course Gault&Millau lunch
€59.90
Would you like to enjoy a culinary and affordable lunch during the Restaurant Week?
Restaurant Damianz - het Arresthuis serves an amazing 4 course Gault&Millau lunch during Restaurant Week.
Don't miss this chance to discover restaurant Damianz - het Arresthuis and try their delicious lunch menu for only €59.90.
Book your table now!
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
What 624 people say about Damianz - het Arresthuis
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Heerlijk gegeten, helemaal top!
De entourage is mooi, de bediening is goed en de sfeer is prima. Het eten viel tegen. De smaken van sommige gerechten waren vlak. Niks speciaals. Over all vonden wij het teleurstellend.
De wijn die ons geadviseerd werd was lekker en paste bij de gerechten, maar ook die niets spectaculairs. Echter zwaar over de kop...
De entourage is mooi, de bediening is goed en de sfeer is prima. Het eten viel tegen. De smaken van sommige gerechten waren vlak. Niks speciaals. Over all vonden wij het teleurstellend.
De wijn die ons geadviseerd werd was lekker en paste bij de gerechten, maar ook die niets spectaculairs. Echter zwaar over de kop geprijsd. € 52,50 voor een fles die voor de consument online € 11,50 kost. Kortom, Diamanz is niet waarvoor ze zichzelf in de markt zetten.
Goede sfeer, altijd hartelijke ontvangst. Eten van een mooie kwaliteit, in een woord subliem!!
Heerlijk eten 🍽️ heel vriendelijke bediening 🤗 sfeervolle omgeving.
Map All restaurant deals in Roermond
About Damianz - het Arresthuis
Cuisine: French
Criminally delicious food at a unique location in Roermond. The former prison of Roermond has been transformed into a beautiful hotel with a culinary restaurant called Damianz. Nowadays, Chef Jeroen van Gansewinkel is in charge of the restaurant with criminally good passion and fresh products. Let yourself be surprised with an evening-filling program with amuse-bouches, finger food and various delicious dishes.