Restaurant Week
4 course Gault&Millau lunch
€59.90
Would you like to enjoy a culinary and affordable lunch during the Restaurant Week?
Restaurant Damianz - het Arresthuis serves an amazing 4 course Gault&Millau lunch during Restaurant Week.
Don't miss this chance to discover restaurant Damianz - het Arresthuis and try their delicious lunch menu for only €59.90.
Book your table now!
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
What 626 people say about Damianz - het Arresthuis
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Genoten!
Top!
Wauw! Wat een prachtige locatie, de mogelijkheid om vanuit het restaurant naar de keuken te kijken en heerlijk eten. Wat een geweldige combinatie van zowel het vlees/vis-menu als het vegetarische menu. De bediening was echt fantastisch. David was enorm gastvrij en heeft ook onze kinderen (9&10) enorme aandacht gegev...
Read full reviewWauw! Wat een prachtige locatie, de mogelijkheid om vanuit het restaurant naar de keuken te kijken en heerlijk eten. Wat een geweldige combinatie van zowel het vlees/vis-menu als het vegetarische menu. De bediening was echt fantastisch. David was enorm gastvrij en heeft ook onze kinderen (9&10) enorme aandacht gegeven waardoor zij ook 4 uur lang hebben genoten van alle gangen, geweldig. Vanaf de amuses tot en met de friandises aan het einde alles was fantastisch. Het wijn-arrangement was ook zeer zorgvuldig uitgezocht en er waren speciale wijnen voor het vegetarische menu. Chapeau en ik ben ervan overtuigd dat Damianz volgend jaar zo die Michelin-ster ontvangt!
Heerlijk eten met goede begeleidende wijnen . Service is zeer goed en vriendelijk !
Heerlijk gelunched in geweldige ambiance.Alles klopte.Geweldige bediening.Absolute aanrader.
Map All restaurant deals in Roermond
About Damianz - het Arresthuis
Cuisine: French
Criminally delicious food at a unique location in Roermond. The former prison of Roermond has been transformed into a beautiful hotel with a culinary restaurant called Damianz. Nowadays, Chef Jeroen van Gansewinkel is in charge of the restaurant with criminally good passion and fresh products. Let yourself be surprised with an evening-filling program with amuse-bouches, finger food and various delicious dishes.