Restaurant Week
5 course Surprise menu incl. sparkling aperitif
€54.50
During the National Restaurant Week, top restaurants offer a fantastic and also a very affordable surprise menu. An offer you don't want to miss!
Based on reviews restaurant Gastrobar BijRozendaal has been selected as one of the top participating restaurants.
Would you like to enjoy the 5 course Surprise menu incl. sparkling aperitif at restaurant Gastrobar BijRozendaal for only €54.50?
Book your table now!
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
What 29 people say about Gastrobar BijRozendaal
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Wij hebben genoten van een culinair avondje uit in een geweldig pand met een goede ambiance. De fantastische mooi opgemaakte gerechtjes van ons 5-gangen diner, de heerlijke wijn en fijne en vriendelijke bediening, maakten onze avond compleet. Zéker een aanrader wat ons betreft.
Heerlijk vegatarisch gegeten. 6 gangen dinner gehad. De kok heeft heerlijke en leuke gerechten gemaakt
Bediening was top! Geen opdringerig gedoe, gewoon ontspannen en fijn
Heel sfeervol en gezellig restaurant. Heerlijk gegeten. Wij hebben gekozen voor het 6 gangen verrassingsmenu. Dat is niet goedkoop, maar wel heel lekker. Elk gerechtje is als een kunstwerkje opgediend. Het zijn kleine gerechtjes, maar aan het eind zit je echt vol.
De bediening is heel gastvrij en spontaan.
Wij waren hier voor de eerste keer, maar wij gaan zeker nogmaals hier naartoe.
Heerlijk gegeten borden mooi opgemaakt bediening aardig en persoonlijk, chef en eigenaar kwamen persoonlijk aan tafel of alles naar wens was geweest
Map All restaurant deals in Enschede
About Gastrobar BijRozendaal
Bij Roozendaal Eten & Drinken is located in the Het Rozendaal culture cluster, where the remaining parts of the old, decayed textile factory have been incorporated into contemporary architecture. Every Friday, chef Andre Driezen scours the food market, hunting for fresh ingredients that matches the season. With a varied menu, the chef will gladly spoil and surprise you with the daily fresh, traditional products that the kitchen has to offer.