Restaurant Week
15 Course Gault&Millau Tasting menu
€117.50
During this edition of the Restaurant Week restaurant Wolf Atelier surprises you with an exciting culinary twist… They will serve a special luxury menu during this edition.
Discover the 15 Course Gault&Millau Tasting menu of restaurant Wolf Atelier now!
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Book your table now!
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
During the National Restaurant Week, top restaurants offer a fantastic and also a very affordable surprise menu. An offer you don't want to miss!
Based on reviews restaurant Wolf Atelier has been selected as one of the top participating restaurants.
Would you like to enjoy the 15 Course Gault&Millau Tasting menu at restaurant Wolf Atelier for only €117.50?
Book your table now!
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
What 349 people say about Wolf Atelier
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Dineren op een unieke locatie is dit zeker. Mooi menu aangevuld met mooie wijnen en afgemaakt met goede bediening.
We zaten op een mooi plekje, bij het raam en veel licht, het eten was heelijk, de bediening alleraardigst, maar bij elk gerecht uitleg van een paar minuten is strontvervelend, je onthoudt het ook niet, een keer leuk en daarna niet meer, zet het op papier dan kun je het lezen of niet en dan beklijft het ook, je merk...
Read full reviewWe zaten op een mooi plekje, bij het raam en veel licht, het eten was heelijk, de bediening alleraardigst, maar bij elk gerecht uitleg van een paar minuten is strontvervelend, je onthoudt het ook niet, een keer leuk en daarna niet meer, zet het op papier dan kun je het lezen of niet en dan beklijft het ook, je merkte ook dat ze er zelf moe van werd, een soort van lecture, daarnaast roken de glazen naar afwaswater en was het veels te duur, 9 euro voor een glaasje wijn absurd, de ambiance en ruimte verder prima, veel licht, leuk om de koks te zien en de tafels niet te dicht op elkaar en geen geluidsoverlast van stemmen etc.
Good service in a great location. Wolf Atelier never seems to disappoint. Special compliments to Roderick who is an excellent host.
Mooie bijzondere gerechten
Wir sind schon zum 3. Mal hier und wieder begeistert!
Absolutes Lieblingslokal! Jedes Mal sind wir beim 15 Gänge Menu gebannt, wie gut und entspannt das Zusammenspiel in der Küche aber auch im Service funktioniert.
Professionelle Arbeit ohne jegliche Hektik.
Das Essen begeistert uns immer wieder aufs Neue! 15 kös...
Wir sind schon zum 3. Mal hier und wieder begeistert!
Absolutes Lieblingslokal! Jedes Mal sind wir beim 15 Gänge Menu gebannt, wie gut und entspannt das Zusammenspiel in der Küche aber auch im Service funktioniert.
Professionelle Arbeit ohne jegliche Hektik.
Das Essen begeistert uns immer wieder aufs Neue! 15 köstliche abwechslungsreiche perfekt angerichtet Geschmackshappen, sodass wir letztendlich sehr lecker satt aber keinesfalls übersättigt waren!
Wir werden wieder kommen und uns erneut wochenlang vorher drauf freuen!
Map All restaurant deals in Amsterdam
About Wolf Atelier
Cuisine: French
Chef Michael Wolf opens Wolf Studio
The highly motivated 31-year-old chef cook Michael Wolf (Oud Sluis ***, Vila Joya ** and Envy) will open officially on June 21, 2015 Atelier Wolf. He does this in a large glass area which rests on a railway bridge dating from 1920, located right next to Central Station of Amsterdam.
Why a 'Atelier'? Michael Wolf will challenge himself every day to create innovative dishes. He strives to surprise his guests again and again, to deliver the optimal dining experience.
Wolf Atelier is light and spacious. The monumental railway bridge has an industrial design and is equipped with 80 high glass windows. This workshop offers a 360 degree view of Amsterdam. Due to the large amount of plants and earth tones has something of an urban garden. The open kitchen and small chef's table ensures that Michael Wolf is in continuous contact with his guests.
The menu contains two main sections. In the 'Gallery' is a selection of Michael Wolf's current signature dishes such as lacquered pork belly with fried langoustines, carrot cream and a sauce of spices. " In the 'Atelier' he experiments, innovates and tests dishes out. After feedback from guests the best dishes remain. These will then be included in the "Gallery".
Michael Wolf; "This workshop is tough and nice metropolitan, the perfect setting to look for perfection. Really everything must be right. Not only is the food and wine, including the ambiance, the music, the service and the cocktails, each telling its own story. I cannot judge whether I have ask too much of myself and my team. All I know is that I dreamed of this moment since I was fifteen to and cannot wait to get started!