Restaurant Week
7 course Gault&Millau Luxury menu
€75
During this edition of the Restaurant Week restaurant Restaurant Johannes surprises you with an exciting culinary twist… They will serve a special luxury menu during this edition.
Discover the 7 course Gault&Millau Luxury menu of restaurant Restaurant Johannes now!
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Book your table now!
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
This restaurant asks for a deposit. A refund of this deposit is possible up to 24 hours before your reservation.
What 92 people say about Restaurant Johannes
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Het was een feest van smaken en uitzicht en genieten! Had alleen niet verwacht om kleine kinderen aan te treffen dus af en toe wat meer rumoer dan je zou verwachten! Zeker nog een keer terug!
Toegankelijk luxe dineren in een fijne setting. Vraag om een tafeltje bij het raam en je dineert met uitzicht op de gracht waar je de zon achter de grachtenpanden ziet onder gaan. Eten was een lust voor het oog en de maag. Smaken goed in balans, met een passend wijnarrangement.
Met zn vieren gegeten. Boven verwachting met heerlijke uiteenlopende smaken en en geweldige creatieve creaties op je bord. 7 gangen met daar tussendoor verschillende verrukkelijke amuses kortom ga daar gerust eten om je smaakpapillen te verrassen!.
Heerlijk gegeten, top kwaliteit
Heerlijk gegeten! Echt een smaakexplosie! Super goede service, we komen zeker terug!
Map All restaurant deals in Amsterdam
About Restaurant Johannes
Cuisine: French
It is not without reason that Restaurant Johannes, on the beautiful Herengracht in the heart of Amsterdam, has been the go-to place of many people for years. For years, enthusiasts have been enjoying classic French cuisine, with the occasional application of modern cooking techniques prepared by Chef Martijn Hendriksen and his brigade.
In addition, chef Martijn is committed to sustainability and combating food waste. Only the best, seasonal and fresh ingredients ensure that every plate will be a true experience.