Knife fork icon red

Pomphuis

€28.50

3 course Chef's dinner

Pomphuis

8,1 (115 reviews)

3 course Chef's dinner €28.50

Reserve a table

Restaurant Week
3 course Chef's dinner
€28.50

During the National Restaurant Week, top restaurants offer a fantastic and also a very affordable surprise menu. An offer you don't want to miss!

Pomphuis has been selected as one of the top participating restaurants.

Would you like to enjoy the 3 course Chef's dinner at Pomphuis for only €28.50?

Book your table now!

Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.

Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.

Reserve a table Reserve a table

What people say of Pomphuis

8.1
(115 reviews)
Food
8.1
Service
8.1
Atmosphere
8.2
Write a review

5.0 Cuisine 5 | Service 4 | Atmosphere 6

Zaterdagavond daar gegeten. Van te voren aangegeven dat iemand allergisch is voor tomaat. Dit werd door de bediening nog bevestigd. Dit zit goed dachten wij. Maar nee, bij het voorgerecht kreeg hij al 2 tomaten!
Als excuus werden 2 glazen wijn aangeboden terwijl we al een fles hadden besteld. Er zat veel te veel ti...

Read full review

Zaterdagavond daar gegeten. Van te voren aangegeven dat iemand allergisch is voor tomaat. Dit werd door de bediening nog bevestigd. Dit zit goed dachten wij. Maar nee, bij het voorgerecht kreeg hij al 2 tomaten!
Als excuus werden 2 glazen wijn aangeboden terwijl we al een fles hadden besteld. Er zat veel te veel tijd tussen de rechten. We hadden een vierde gang bijbesteld ( het was de restaurantweek ). Het hoofdgerecht was koud maar werd geserveerd op een zeer warm bord. Vreemde gewaarwording als je eerste hap dan koud is!
We hebben dit terug laten nemen. Vervelend als je al bijna een uur zit te wachten. Daarvoor kregen wij ongevraagd een glas rode wijn, terwijl er een fles witte wijn op tafel stond. Het nagerecht was veel te zoet, onsmakelijk en fantasieloos. Een doorgesneden banaan met karamel en wat ijs. Al met al geen presentatie voor deze speciale week. Te hoog gegrepen, dit kunnen ze niet aan. Wij komen niet meer terug!

Anoniem at 12 March 2013

9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

Op zaterdag na een lange dag uit op de Veluwe zijn wij naar het pomphuis geweest. In de restaurant week dacht wij dat we een keuze kregen maar in dit restaurant werd een verrassingsmenu geserveerd. Hierbij gaven wij zelf aan wat wij wilden eten, ik ben zelf geen liefhebber van geen schaal of schelpdieren. Bij het vo...

Read full review

Op zaterdag na een lange dag uit op de Veluwe zijn wij naar het pomphuis geweest. In de restaurant week dacht wij dat we een keuze kregen maar in dit restaurant werd een verrassingsmenu geserveerd. Hierbij gaven wij zelf aan wat wij wilden eten, ik ben zelf geen liefhebber van geen schaal of schelpdieren. Bij het voorgerecht kregen mijn gasten een voorgerecht met rivierkreeftjes, avocado dit zag er mooi gepresenteerd uit en volgens mijn gasten ook erg lekker. Ik zelf kreeg een terrine van lam deze was ook erg lekker. Wij hebben gekozen voor het 4 gangen diner en kregen als 2e gang dorade met risotto het gerecht was simpel maar zeer smaakvol. Als hoofdgerecht kregen wij diamanthaas, dit hadden wij nooit eerder gegeten, het vlees was goed van smaak. Bij het hoofdgerecht werd ratatouille geserveerd van pompoen en paprika en een aardappelgarnituur, erover heen een jus van champignon en truffel maakte het helemaal af! Het nagerecht was een soort moderne bananensplit deze was niet alleen lekker maar ook zeer origineel.
Al met al een gezellige avond met vrienden gehad en een heerlijk diner.
Voor ons is het verre reis maar wij komen zeker terug!

H. van Angeren at 11 March 2013

9.3 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 10

Gisteren op uitnodiging van vrienden gegeten tijdens de restaurantweek.
We zijn aangenaam verrast door dit restaurant. Een sfeervol restaurant met een goede keuken en een vlotte bediening. Het speciale 4-gangenmenu was erg lekker. Met name de diamanthaas en het chocolade banaandessert verdienen een pluim. We komen snel weer,

Kees Lam at 11 March 2013

8.7 Cuisine 9 | Service 7 | Atmosphere 10

Zeer sfeervol, goede keuken en eten ziet eruit als een feestje.
Enige minpuntje dat er tussen voor en hoofdgerecht ruim drie kwartier zat.

Anoniem at 11 March 2013

4.0 Cuisine 3 | Service 4 | Atmosphere 5

het eten was een belediging van de smaakpapillen. Slappe smakeloze rivierkreeftjes met plasticachtige stukjes onrijpe avocado werden gevolgd door een smakeloze taaie 'diamant'biefstuk met een streepje waterige aardappelpuree (kon zomaar uit een pakje komen) met stukjes smakeloze wortel en doperwt, daarnaast een oude...

Read full review

het eten was een belediging van de smaakpapillen. Slappe smakeloze rivierkreeftjes met plasticachtige stukjes onrijpe avocado werden gevolgd door een smakeloze taaie 'diamant'biefstuk met een streepje waterige aardappelpuree (kon zomaar uit een pakje komen) met stukjes smakeloze wortel en doperwt, daarnaast een oude gebakken aardappel. Het nagerecht bestond uit een halve door midden gesneden onrijpe banaan met daarop een bitter smakend hard bruin laagje, waterig bananenijs met kristallen erin, een minuscuul stukje brownie met iets vaags bruins er boven op.
Als goedmakertje voor het vieze voorgericht (de ober gaf toe dat hij het zelf ook vies vond) kregen we een stukje tarbot met een groen sausje. Er zat een beetje gesmolten kaas bij en door toevoeging van ruim peper en zout smaakte dit gerechtje nog het beste.
We kregen ook afbakbroodjes met een bakje onsmeerbare harde boter en een bakje tapenade. Achteraf bleek dat wij hier voor moesten betalen.
Een restaurant met de pretentie de franse keuken te serveren moet zich schamen dergelijk slecht bereid voedsel te serveren!

A. van Gelder at 11 March 2013

Map All restaurant deals in Ede

Klinkenbergerweg 41 6711 MJ Ede

About Pomphuis

Enjoy a nice meal in Ede, at restaurant Pomphuis! At restaurant Pomphuis you will find a warm atmosphere, where the special architecture of the monumental building is well appreciated. Behind the building is a beautiful terrace where you can enjoy an extensive lunch or delicious dinner in sunny weather.

At restaurant Pomphuis you have a wide choice of delicious dishes. The menu is updated six times a year. The dishes are prepared with the finest products of the very best quality. You can taste that when you are enjoying your dinner or lunch. Attention is also paid to the vegetarian. For example, there are several vegetarian choices for the customer who needs them.

Come and enjoy the delicious culinary dishes of restaurant Pomphuis in Ede!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Ede

Partners

Small 4843773eca
Small 641f0f50f7
Small 0626202052
Small 7d70879ff8

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Popular cities

View all restaurants
Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free