Restaurant Week
6 course Gault&Millau dinner
€70
During the National Restaurant Week, top restaurants offer a fantastic and also a very affordable surprise menu. An offer you don't want to miss!
Based on reviews restaurant De Molenaar has been selected as one of the top participating restaurants.
Would you like to enjoy the 6 course Gault&Millau dinner at restaurant De Molenaar for only €70?
Book your table now!
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
What 62 people say about De Molenaar
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Dit is echt top.Wat een sfeervol restaurant.Super vriendelijke bediening.En het eten was zo ongelooflijk lekker. Hier kom je zeker terug.
Alles was op z n grunnings “goud“ gemoedelijk sfeervol aandacht voor zowel het fantastische eten als de wijn en gasten
Uitstekend! En heerlijk geslapen op de graanzolder, een aanrader!
Heerlijk gegeten met geweldig gezelschap van mijn zus uit Spanje.
Het Frans duifje en het dessert waren mijn favoriete gerechten.
Alleen akoestiek vanaf onze tafel dicht bij de bar moeilijk om soms contact te krijgen met de dames achter de bar, maar hele goede service. Overal was rekening mee gehouden ivm een ve...
Heerlijk gegeten met geweldig gezelschap van mijn zus uit Spanje.
Het Frans duifje en het dessert waren mijn favoriete gerechten.
Alleen akoestiek vanaf onze tafel dicht bij de bar moeilijk om soms contact te krijgen met de dames achter de bar, maar hele goede service. Overal was rekening mee gehouden ivm een verlamde arm, waardoor ik niet kan snijden. Heerlijke sfeer. Hele zaak zat vol.
Ik kom zeker terug!
Prachtige plek om heerlijk te eten!
Map All restaurant deals in Onderdendam
About De Molenaar
In the Groningen village of Onderdendam you are at the right place for a pleasant afternoon or gastronomic evening at restaurant De Molenaar. Where once the Hunsingo flour mill was located, nowadays this beautiful culinary restaurant is located.
Chef Martin Kooijker is at the head of the kitchen. The chef cooks with all seasons, and you experience that in his culinary creations. The pleasure that the passionate chef experiences cooking, you will certainly taste and see it reflected in the dishes. The tasteful menu with Dutch twist consists of fresh ingredients at all times. To make your evening complete, the wine expert Lolo Zuidema is ready to advise you on a carefully selected matching wine.