Restaurant Week
3 course Gault&Millau lunch incl. amuse-bouche and bread with butter
€37.50
Would you like to enjoy a culinary and affordable lunch during the Restaurant Week?
Restaurant Bij Robbert serves an amazing 3 course Gault&Millau lunch incl. amuse-bouche and bread with butter during Restaurant Week.
Don't miss this chance to discover restaurant Bij Robbert and try their delicious lunch menu for only €37.50.
Book your table now!
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Restaurant Week
5 course Gault&Millau Luxury dinner incl. glass of bubbles, amuses, bread with butter and coffee with friandises
€77.50
During this edition of the Restaurant Week restaurant Bij Robbert surprises you with an exciting culinary twist… They will serve a special luxury menu during this edition.
Discover the 5 course Gault&Millau Luxury dinner incl. glass of bubbles, amuses, bread with butter and coffee with friandises of restaurant Bij Robbert now!
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Book your table now!
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
Reserve a table Reserve a tableWhat 30 people say about Bij Robbert
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Genoten van de creatieve gerechtjes en mondvermaakjes
We zijn echt verwend! Hele lieve aardige bediening die de mooiste gerechtjes kwamen serveren. Alles zag er prachtig uit. Het ene gerechtje lekkerder dan de ander, maar smaken verschillen.
Heerlijk gegeten prachtig opgemaakte borden en leuke bediening. Echt een aanrader!!
Een heerlijke Gault Millau lunch gehad. De gerechten waren verrassend en heerlijk. We begonnen met een uitstekende Prosecco, een mooie amuse en brood met vier smaken boter. Vervolgens een prachtig voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. De lunch afgesloten met koffie en thee en met een keuze uit prachtige friandises...
Read full reviewEen heerlijke Gault Millau lunch gehad. De gerechten waren verrassend en heerlijk. We begonnen met een uitstekende Prosecco, een mooie amuse en brood met vier smaken boter. Vervolgens een prachtig voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. De lunch afgesloten met koffie en thee en met een keuze uit prachtige friandises.
Enig minpuntje was dat bij het voorgerecht niet gevraagd werd of we er een bijpassende wijn bij wilden drinken. Bij het hoofd- en nagerecht wel een prima wijnadvies gekregen.
Een topmmiddag gehad in een mooie ambiance.
Map All restaurant deals in Bodegraven
About Bij Robbert
Cuisine: French, Modern, Dutch
At Robbert in Bodegraven, you can enjoy the most delicious dishes with passion for the trade prepared. Chef Robbert has years of experience at various (star) restaurants and you can taste that. His unique combinations provide a surprising taste experience. Together with the attentive service, this makes for a wonderful evening out.
Robbert Goedhart, owner and chef of restaurant Bij Robbert has many years of hospitality experience. He has successfully completed the cooking courses in the Netherlands and Belgium. He also studied at the renowned Hotelschool Ter Duinen in Koksijde, Belgium. With years of experience as a cook in various (star) restaurants, Robbert knows perfectly how to give meaning to culinary enjoyment: delicious food in a relaxed atmosphere.