Restaurant Week
4 course Rising Star dinner
€57.50
During the National Restaurant Week, top restaurants offer a fantastic as well as a very affordable surprise menu. An offer you don't want to miss!
Based on reviews restaurant Karels Restaurant | Hotel has been selected as one of the top participating restaurants.
Would you like to enjoy the 4 course Rising Star dinner at restaurant Karels Restaurant | Hotel for only €57.50?
Book your table now!
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
This restaurant asks for a deposit. A refund of this deposit is possible up to 24 hours before your reservation.
Restaurant Week
3 course Rising Star lunch
€47.50
Would you like to enjoy a culinary and affordable lunch during the Restaurant Week?
Restaurant Karels Restaurant | Hotel serves an amazing 3 course Rising Star lunch during Restaurant Week.
Don't miss this chance to discover restaurant Karels Restaurant | Hotel and try their delicious lunch menu for only €47.50.
Book your table now!
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
This restaurant asks for a deposit. A refund of this deposit is possible up to 24 hours before your reservation.
What 22 people say about Karels Restaurant | Hotel
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Dit is onze 2e keer bij Karels. En het was echt wederom fantastisch. Zeer vriendelijke vrolijke professionele ontvangst. Verrassende combinaties die allemaal klopte en een genot voor je smaakpapillen waren. Een bescheiden en vriendelijke Paskal Karels die een van onze gerechten zelf uit serveerde en toelichtte. Je z...
Read full reviewDit is onze 2e keer bij Karels. En het was echt wederom fantastisch. Zeer vriendelijke vrolijke professionele ontvangst. Verrassende combinaties die allemaal klopte en een genot voor je smaakpapillen waren. Een bescheiden en vriendelijke Paskal Karels die een van onze gerechten zelf uit serveerde en toelichtte. Je ziet en proeft de liefde voor zijn vak. Hij is echt fantastisch en ons inziens zeer getalenteerd ik hoop dat hij zijn passie ook binnenkort op zeer hoog niveau mag laten ervaren. Deze wijze uit het oosten. Alle succes 🍀 vandaag in de finale, Paskal bij de Bocuse D’Or, de Olympische spelen op culinair gebied, las ik. Wij geloven in je talent. Zonnige groetjes Renate & Arie
Het was een heerlijke avond met verfijnde smaken. Echt bijzonder. En leuk contact met de bediening. Om voor terug te komen
Gisteren heerlijk gegeten bij Karels. Het eten is met zorg bereid. Kleine details maken de gerechten af. En de smaak is voortreffelijk. De bijpassende wijnen ook.
De bedoening is goed en attent. Kleine tip: iets minder formeel zou ons beter passen.
Pure kunst en smaaksensatie
Deze keuken verdiend een ster!
Map All restaurant deals in Braamt
About Karels Restaurant | Hotel
Come in at Karels Restaurant | Hotel! Immediately upon entering, you have the feeling of coming home. The accompanying living room restaurant has an informal and warm atmosphere, a place for pure relaxation and culinary enjoyment. Chef Paskal cooks the stars from the sky. Although the basis of his cuisine is French, he gives his classic dishes a modern twist. The purity of products is central and the ingredients are sourced as much as possible from the vicinity of Braamt. Sommelier Layla is particularly engrossed in the world of classic wines and likes to take her guests on a journey. Some of the wines on the wine list are directly imported by her and thus she puts her own signature. Thus, every wine glass at Karels Restaurant | Hotel has a personal touch because of Layla.
A table is ready for you, when can Paskal and Layla expect you?
Beste Renate & Arie,
Ontzettend bedankt voor deze mooie review en lieve woorden, dat is waar wij het voor doen. Nu onderweg naar de wedstrijd en de gelukswensen zal ik meenemen!
Graag tot een volgende keer!
Hartelijke groet,
Paskal Karels