Restaurant Week
6 course Gault&Millau dinner by Chef Pasquale
€99
During the National Restaurant Week, top restaurants offer a fantastic as well as a very affordable surprise menu. An offer you don't want to miss!
Based on reviews restaurant Aroma Italian Fine Dining has been selected as one of the top participating restaurants.
Would you like to enjoy the 6 course Gault&Millau dinner by Chef Pasquale at restaurant Aroma Italian Fine Dining for only €99?
Book your table now!
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
This restaurant asks for a deposit. A refund of this deposit is possible up to 24 hours before your reservation.
Restaurant Week
4 course Gault&Millau lunch by Chef Pasquale
€79
Would you like to enjoy a culinary and affordable lunch during the Restaurant Week?
Restaurant Aroma Italian Fine Dining serves an amazing 4 course Gault&Millau lunch by Chef Pasquale during Restaurant Week.
Don't miss this chance to discover restaurant Aroma Italian Fine Dining and try their delicious lunch menu for only €79.
Book your table now!
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
This restaurant asks for a deposit. A refund of this deposit is possible up to 24 hours before your reservation.
Restaurant Week
5 course Gault&Millau dinner by Chef Pasquale
€89
During the National Restaurant Week, top restaurants offer a fantastic as well as a very affordable surprise menu. An offer you don't want to miss!
Based on reviews restaurant Aroma Italian Fine Dining has been selected as one of the top participating restaurants.
Would you like to enjoy the 5 course Gault&Millau dinner by Chef Pasquale at restaurant Aroma Italian Fine Dining for only €89?
Book your table now!
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
This restaurant asks for a deposit. A refund of this deposit is possible up to 24 hours before your reservation.
What 18 people say about Aroma Italian Fine Dining
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Veel verwacht door verhalen , maar viel helaas tegen . Prijs/kwaliteit is scheef, zowat ongare keiharde pasta, is geen al dente…en 11 euro per Bob glaasje ook buiten verwachting….
Met hooggespannen verwachtingen voor de eerste keer met vrienden (totaal 4 personen) naar restaurant Aroma te Vaassen gegaan voor het 4-gangen Gault&Millau lunch van Chef Pasquale. Het is uitgelopen op een deceptie. Het begon al bij aankomst. De reservering gemaakt via Diningcity met €120 aanbetaling was niet bekend...
Read full reviewMet hooggespannen verwachtingen voor de eerste keer met vrienden (totaal 4 personen) naar restaurant Aroma te Vaassen gegaan voor het 4-gangen Gault&Millau lunch van Chef Pasquale. Het is uitgelopen op een deceptie. Het begon al bij aankomst. De reservering gemaakt via Diningcity met €120 aanbetaling was niet bekend. We kregen het "verwijt" waarom we niet rechtstreeks geboekt hadden. Na enige tijd werd de menukaart ingenomen en werd medegedeeld dat de reservering op de computer gevonden was. Het menu was niet bijzonder, zeker niet sterwaardig. Warme gerechten werden te koud geserveerd. De chef gaf bij 2 gangen uitleg in gebrekkig Nederlands. Het dieptepunt was het hoofdgerecht. Een "bitterbal" gevuld met gestoofde ossenstaart, niet meer dan een simpel tussengerecht. Was de keuken niet voorbereid op dit menu? Na het menu afgesloten met een (koude) espresso. Ongevraagd werden daarbij een aantal patisserie hapjes geserveerd voor €12 per persoon (oeps). Ons gezelschap had 2 flessen plat water gebruikt. Op de rekening staat hiervoor €24, want water is €6 per persoon onbeperkt. Voor het bijpassende wijnarrangement wordt €12,50 per glas in rekening gebracht, erg veel voor deze gemiddelde Italiaanse wijnen. Daarmee werd de lunch wel erg duur en was de prijs-kwaliteit ver te zoeken. Jammer. De locatie van de voormalige De Leest is fantastisch, maar ons zal men niet terugzien als Pasquale zich niet significant gaat verbeteren.
Beste Mijnheer Blokhuis, danku voor uw bezoek aan Aroma. Het spijt ons te lezen dat U niet tevreden bent over uw bezoek en u deze een deceptie noemt..Kunt u svp aangeven wie u het 'verwijt' maakte betreffende de niet rechtstreekse reservering ? Wij kunnen dit dan met de desbetreffende persoon bespreken.(u kunt schrijven aan: [email protected]) U schrijft dat het menu niet 'sterwaardig' was. Zoals u weet is Aroma geen sterrenrestaurant....alhoewel de recensies in het algemeen zeer lovend zijn. U kunt deze nalezen op Google, Resengo, TripAdvisor en vele andere sites. De chef gaf uitleg in gebrekking Nederlands'. De chef is Pasquale Carfora, mede eigenaar van Aroma. Hij woont sinds enkele jaren in Nederland en heeft huis en haard achtergelaten in Italia. U kunt niet van hem verwachten dat hij perfect Nederlands spreekt. Hij doet zijn best de gasten zo goed mogelijk te woord te staan en komt zelf de gerechten uitleggen aan tafel.Wij vinden het echt jammer dat u hier over valt ! Koffie;de espresso moet heet zijn als deze wordt geserveerd. Als dit niet het geval was bieden wij hier onze excuses voor aan. Als u dit ter plekke had gemeld zouden wij u meteen een nieuwe espresso hebben geserveerd. Onze excuses dus.De patisseriehapjes; deze horen bij de espresso/koffie en dit staat ook zo op het menu vermeld. Het was zeker mogelijk alleen espresso te bestellen zonder de patisserie hapjes als u dit had aangegeven. Voor wat betreft het Italiaanse bronwater uit de Dolomieten: ook hier staat op de menukaart vermeld dat de prijs 6 euro per persoon is en dit is voor onbeperkt water, of het nu 2 of 20 flessen zijn. De prijzen van onze kwaliteitswijnen; deze staan ook duidelijk vermeld op onze website en het uitgereikte menu. Vriendelijke groeten, Jan Leune en het Aroma team
Door een fout via dining city stond onze reservering er niet op, terwijl we nog een herinnering hadden gekregen. Even paniek, maar heel goed opgevangen en opgelost waarna wij fantastisch hebben gegeten. De service was ook echt top! Een hele fijne en smaakvolle avond.
Heerlijk gegeten met een bijpassend wijnarrangement.
Absoluut top: fijne ambiance en vooral fantastisch eten.
Map All restaurant deals in Vaassen
About Aroma Italian Fine Dining
Cuisine: Italian
Taste Italy at its best at the Italian fine-dining restaurant Aroma in Vaassen, Gelderland! Chef Pasquale Carfora gained experience at various Italian fine dining and Michelin restaurants from a young age. Here, he learned the finer points of the trade before ending up in the Netherlands to delve into the Northern European style of fine dining. As creative as Pasquale Carfora is, he discovered a sublime combination between Italian -and Northern European cuisine. Together with his beloved Elisa Leune, he opened the wonderful Aroma! Chef Pasquale Carfora creates fantastic combinations with quality products from Italy and fresh seasonal produce from the Veluwe. Experience Italian cuisine as you have never experienced it before! Taste the different flavors and aromas and the love that Chef Pasquale Carfora puts into his creations. His creations have been rewarded with an honorable mention in the Gault&Millau guide! In 2023, Aroma Italian Fine Dining received an honorable mention in the Michelin Guide and was named Italian restaurant of the year!
Goedemorgen ! DankU voor Uw bezoek aan Aroma. Het spijt ons te lezen dat U niet tevreden bent en Aroma niet aanraadt....Dit terwijl U ons een 8,7 als waardering geeft. De pasta gerechten in ons restaurant zijn 'al dente' ; 7 minuten gekookt en daarna 8 minuten 'in padella' (de koekenpan) verder bereid.Op deze manier wordt de pasta bij Aroma bereid. Wat betreft de prijs van 11 euro per Bob glas; dit is de prijs van een exclusieve wijn die U heeft gekozen. Wij schenken ook de 'huiswijnen' als Bob en de prijs hiervan is lager. Vriendelijke groeten,
Jan Leune en het Aroma team