Restaurant Week
4 course Gault&Millau lunch
€59.50
Would you like to enjoy a culinary and affordable lunch during the Restaurant Week?
Restaurant Huisje James serves an amazing 4 course Gault&Millau lunch during Restaurant Week.
Don't miss this chance to discover restaurant Huisje James and try their delicious lunch menu for only €59.50.
Book your table now!
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
What 9 people say about Huisje James
Food | |
Service | |
Atmosphere |
De korte wandeling naar het huisje brengt je langzaam naar een sprookjesachtige omgeving. Het huisje is zo schattig van de buitenkant. De inrichting sfeervol, sjiek buiten naar binnen sfeer. Hartelijke ontvangst, heerlijk gegeten, elk gerecht is als een smaakexplosie. Vriendelijke bediening, enthousiaste keukenbrigade. Dit smaakt naar meer
Ondanks dat de reservering vanuit dining with the stars niet goed door was gezet mogen genieten van een heerlijke lunch met bijpassende wijnen. Absoluut een aanrader.
Mixed feelings. De locatie is super, het huisje en het terras zijn fantastisch gelegen. De amuses waren goed verzorgd, de lunch zelf gaf ons minder warme gevoelens. Kleine, zeer kleine porties en het vegetarische (tweede ) gerecht sprak ons niet aan. Het hoofdgerecht van kalf op twee manieren bereid waren muizenkeut...
Read full reviewMixed feelings. De locatie is super, het huisje en het terras zijn fantastisch gelegen. De amuses waren goed verzorgd, de lunch zelf gaf ons minder warme gevoelens. Kleine, zeer kleine porties en het vegetarische (tweede ) gerecht sprak ons niet aan. Het hoofdgerecht van kalf op twee manieren bereid waren muizenkeutels qua grootte, teleurstellend. Nog eens diep nadenken of we hier a la carte gaan eten, dan zijn de porties hopelijk wat fatsoenlijker.
Service: vriendelijk en goedbedoeld maar amateuristisch (*laten kansen liggen/steken vallen**). *Voor het eerst in mijn 40-jarige carrière als culinair recensent (6000+ restaurants, wereldwijd) was dit de eerste keer dat ons geen wijnkaart werd aangeboden...
Eten: begon goed met leuke amuses maar werd allengs minde...
Service: vriendelijk en goedbedoeld maar amateuristisch (*laten kansen liggen/steken vallen**). *Voor het eerst in mijn 40-jarige carrière als culinair recensent (6000+ restaurants, wereldwijd) was dit de eerste keer dat ons geen wijnkaart werd aangeboden...
Eten: begon goed met leuke amuses maar werd allengs minder interessant; superkleine porties bovendien (volume 2 eetlepels per gang) en dikwijls te hoog op smaak (lees: zout!). Met een eigen groentetuin naast de deur kun je toch wel iets gullere porties serveren, lijkt me.
Prijs/kwaliteit: bedroevend. Om te beginnen: wat te denken van 17,50 euro voor een glaasje Sekt!? En het zgn. G&M lunchmenu van 4 (karige) gangen voor 59,50 euro...? Eenmaal thuis meteen in een pizza gedoken!
Sfeer: het terras is mooi en verzorgd. 't Was alleen die dag net iets te fris om buiten te eten. De over de stoelleuning klaargehangen deken bleek echter niet droog (nog nat van een eerdere bui?) en er werd mij - zelfs op verzoek - geen nieuwe verstrekt**.
Na afloop kregen we (als goedmakertje?) een lift per golfbuggy naar de parkeerplaats.
Je wandelt vanaf de parkeerplaats over een stukje Klompenpad naar het restaurant en komt eerst langs een omgebouwde stal met gezellige zitjes waar een open vuur brandt. Nog gezelliger zou zijn als daar iemand staat die jou welkom heet, je in die stal naar een zitje begeleidt, je daar een welkomstdrankje drinkt, waar...
Read full reviewJe wandelt vanaf de parkeerplaats over een stukje Klompenpad naar het restaurant en komt eerst langs een omgebouwde stal met gezellige zitjes waar een open vuur brandt. Nog gezelliger zou zijn als daar iemand staat die jou welkom heet, je in die stal naar een zitje begeleidt, je daar een welkomstdrankje drinkt, waarna je weer begeleid wordt naar het Huisje James. Eten was verrassend en heerlijk, bijpassende wijnen goed gekozen en bediening prima. ❤️
Map All restaurant deals in Ugchelen
About Huisje James
Cuisine: Dutch
Cottage James or better the thatched country cottage in the backyard of hotel farmhouse Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel guarantees a distinct experience on the Veluwe. Chef duo Laurens Samsen and Rick Paardekooper are inspired by the Veluwe forests and the produce from their own vegetable garden, while hostess Inge Scholten ensures a warm welcome.