< Terug naar overzicht

Amstel Boathouse / 10

Amsteldijk 223, 1079 LK Amsterdam
Internationaal

 Nieuw!

| Locatie op kaart
Dit restaurant serveert een 3-gangen lunch voor €25,50 en een 3-gangen diner voor €28,50.

Menu

Dit restaurant serveert een heerlijk verrassingsmenu tijdens de Restaurant Week.

Op het reserveringsformulier kunt u aangeven of u vegetariër bent of andere diëetwensen hebt, zodat het restaurant daar rekening mee kan houden. Wij raden u aan om uw gastheer / gastvrouw hier nogmaals aan te herinneren zodra u binnen komt.

U kunt uzelf uiteraard altijd verwennen met een wine pairing of een uitbreiding van het menu; uw gastheer / gastvrouw kan u alles vertellen over de mogelijkheden.

Het team van DiningCity wenst u een heerlijke Restaurant Week toe.


Over Amstel Boathouse

Je voelt je welkom in het warme, intieme en gezellige restaurant en laat je verrassen door de fantastische plek midden in het Martin Luther Kingpark. Dit is zo’n plek; eentje waar je terecht kunt voor lichte lunch, een gezellige borrel of een uitgebreid diner. Laat de stadsdrukte even voor wat het is en kom hier voor een met liefde bereide maaltijd en een bijpassend glas wijn of bier.

 

Het Chefs Menu van Amstel Boathouse verandert regelmatig en je kan hier ook altijd a la carte bestellen. In de keuken worden pure, verse producten gebruikt en dat proef je! Chef kok Arne en zijn team koken graag voor je en ervaar de ongekende gastvrijheid van het bedieningsteam.

 

Het restaurant is gevestigd op een prachtige locatie aan de Amstel en heeft groot terras, een overdekte veranda én een evenementenlocatie met maar liefst acht verschillende zalen. Daarnaast beschikt de locatie over een eigen aanlegsteiger aan de Amstel en een naastgelegen parkeerterrein waar restaurantgasten gratis kunnen parkeren.

 Reviews van Amstel Boathouse

eten

sfeer

Service


Reserveer een tafel
  • Gegevens