< Terug naar overzicht

Ripasso 8.6 / 10

Moerdijkseweg 10, 4844 PD Terheijden
Frans

Bekijk de recensies | Locatie op kaart
Dit restaurant serveert een 3-gangen lunch voor €25,50 en een 3-gangen diner voor €28,50.

Menu

Dit restaurant serveert een heerlijk verrassingsmenu tijdens de Restaurant Week.

Op het reserveringsformulier kunt u aangeven of u vegetariër bent of andere diëetwensen hebt, zodat het restaurant daar rekening mee kan houden. Wij raden u aan om uw gastheer / gastvrouw hier nogmaals aan te herinneren zodra u binnen komt.

U kunt uzelf uiteraard altijd verwennen met een wine pairing of een uitbreiding van het menu; uw gastheer / gastvrouw kan u alles vertellen over de mogelijkheden.

Het team van DiningCity wenst u een heerlijke Restaurant Week toe.


Over Ripasso

Landelijk gelegen op slechts een steenworp afstand van Breda vindt u Restaurant Ripasso. Culinair genieten, dat doet u in de polder van Terheijden.

Laat u in de watten leggen door maître en sommelier Wijnanda de bie en haar zwarte brigade en verrassen met een passend wijnarrangement of kies een heerlijke fles uit haar compacte, doch zeer interessante wijnkaart.

De gerechten worden samengesteld door eigenaar Yannic van den Broek en chef Curt Roovers. Samen koken zij de heerlijkste gerechten in de keuken van Restaurant Ripasso. De keuken is modern-Frans, met invloeden uit de hele wereld!Reviews van Ripasso

8.6

eten

8.7

sfeer

8.0

Service

9.1

Reserveer een tafel
  • Gegevens