< Terug naar overzicht

Bistro Het Oude Raadhuis 8.9 / 10

Hoofdstraat 4, 9801 BW Zuidhorn
Frans

Top250

Bekijk de recensies | Locatie op kaart
Dit restaurant behoort tot de Top 250. Restaurants die tot de Top 250 behoren vragen €31,50 voor een 3-gangen diner en €27,50 voor een 3-gangen lunch.

Menu

Dit restaurant serveert een heerlijk verrassingsmenu tijdens de Restaurant Week.

Op het reserveringsformulier kunt u aangeven of u vegetariër bent of andere diëetwensen hebt, zodat het restaurant daar rekening mee kan houden. Wij raden u aan om uw gastheer / gastvrouw hier nogmaals aan te herinneren zodra u binnen komt.

U kunt uzelf uiteraard altijd verwennen met een wine pairing of een uitbreiding van het menu; uw gastheer / gastvrouw kan u alles vertellen over de mogelijkheden.

Het team van DiningCity wenst u een heerlijke Restaurant Week toe.


Over Bistro Het Oude Raadhuis

Maak kennis met de keuken van deze bistro! De keuken is sterk Frans, Mediterraans georiënteerd, waar de passie en kennis ligt. In de gerechten wordt gebruik gemaakt van biologische en duurzame producten. De streek, het Westerkwartier, is erg rijk aan producenten en het is voor de keuken dan ook voor de hand liggend hier gebruik van te maken.

Uiteraard worden de seizoensproducten op de voet gevolgd, die vervolgens bereid worden in de half open keuken door chefkok en eigenaar Aljo Buiter. Samen met gastvrouw Wanda Fluks laten zij u en uw gasten (h)eerlijk genieten.  Laat u verleiden door de ongedwongen sfeer, de Franse bistro-elementen en de culinaire gerechten, die garant staan voor een onvergetelijk avondje uit. Reviews van Bistro Het Oude Raadhuis

8.9

eten

8.9

sfeer

8.6

Service

9.2

Reserveer een tafel
  • Gegevens