< Terug naar overzicht

De Haagsche Kluis / 10

Plein 20, 2511 CS Den Haag

 Nieuw!

| Locatie op kaart
Dit restaurant serveert een 3-gangen lunch voor €25,50 en een 3-gangen diner voor €28,50.

Menu

Dit restaurant serveert een heerlijk verrassingsmenu tijdens de Restaurant Week.

Op het reserveringsformulier kunt u aangeven of u vegetariër bent of andere diëetwensen hebt, zodat het restaurant daar rekening mee kan houden. Wij raden u aan om uw gastheer / gastvrouw hier nogmaals aan te herinneren zodra u binnen komt.

U kunt uzelf uiteraard altijd verwennen met een wine pairing of een uitbreiding van het menu; uw gastheer / gastvrouw kan u alles vertellen over de mogelijkheden.

Het team van DiningCity wenst u een heerlijke Restaurant Week toe.


Over De Haagsche Kluis

Welkom bij de Haagsche Kluis. Vanaf 1997 is café- restaurant de Haagsche kluis gevestigd op Plein 20. Tegenover het binnenhof en om de hoek van het Mauritshuis bevindt zich een prachtig pand met (een verborgen/ erg veel) geschiedenis.

De Haagsche Kluis is van oorsprong een bankgebouw. Tot aan de Tweede Wereldoorlog heeft het pand gefunctioneerd als woonhuis en bankgebouw van de Joodse familie Edersheim. De schatten die zich hierachter bevinden zijn tegenwoordig echter van culinaire aard.

De keuken van de Haagsche Kluis die zich beneden bevindt was de oorspronkelijke kluisruimte. Hier ziet u ook nog steeds de enorme kluisdeur van het voormalige bankgebouw.

De Haagsche kluis werkt met een zomer- en winterkaart om seizoensgebonden gerechten te serveren. Heeft u een allergie ? Dan is dit geen probleem, onze koks kunnen altijd een gerecht voor u bereiden.Reviews van De Haagsche Kluis

eten

sfeer

Service


Reserveer een tafel
  • Gegevens