< Terug naar overzicht

Floris V 8.7 / 10

Voorstraat 12, 2251 BN Voorschoten
Frans

Top250

Bekijk de recensies | Locatie op kaart
Dit restaurant behoort tot de Top 250. Restaurants die tot de Top 250 behoren vragen €31,50 voor een 3-gangen diner en €27,50 voor een 3-gangen lunch.

Menu

Dit restaurant serveert een heerlijk verrassingsmenu tijdens de Restaurant Week.

Op het reserveringsformulier kunt u aangeven of u vegetariër bent of andere diëetwensen hebt, zodat het restaurant daar rekening mee kan houden. Wij raden u aan om uw gastheer / gastvrouw hier nogmaals aan te herinneren zodra u binnen komt.

U kunt uzelf uiteraard altijd verwennen met een wine pairing of een uitbreiding van het menu; uw gastheer / gastvrouw kan u alles vertellen over de mogelijkheden.

Het team van DiningCity wenst u een heerlijke Restaurant Week toe.


Over Floris V

In het kloppend hart van Voorschoten, is in een monumentaal pand Restaurant Floris V gevestigd. Het modern chique restaurant is een ideale plek voor verschillende gelegenheden. Aan de voorkant van het restaurant, onder eeuwenoude lindebomen, ligt een prachtig terras. 

De kaart laat de verscheidenheid van de Internationale keuken zien. Een ruime keuze aan boeiende creaties. De chefkok heeft kennis van zijn ingrediënten en weet de juiste snaar te raken.

Restaurant Floris V is meer dan alleen een restaurant. Zij verhuren ook kamers en zalen. De catering die u hierbij kunt bestellen is benoemenswaardig. Floris V biedt ook een overheerlijke amusediner aan. Reviews van Floris V

8.7

eten

8.9

sfeer

8.5

Service

8.7

Reserveer een tafel
  • Gegevens