< Terug naar overzicht

Tussen Kaag & Braassem 0.0 / 10

Regenboogweg 102, 2376 BH Nieuwe Wetering
Frans

Top250

Bekijk de recensies | Locatie op kaart
Dit restaurant behoort tot de Top 250. Restaurants die tot de Top 250 behoren vragen €31,50 voor een 3-gangen diner en €27,50 voor een 3-gangen lunch.

Menu

Dit restaurant serveert een heerlijk verrassingsmenu tijdens de Restaurant Week.

Op het reserveringsformulier kunt u aangeven of u vegetariër bent of andere diëetwensen hebt, zodat het restaurant daar rekening mee kan houden. Wij raden u aan om uw gastheer / gastvrouw hier nogmaals aan te herinneren zodra u binnen komt.

U kunt uzelf uiteraard altijd verwennen met een wine pairing of een uitbreiding van het menu; uw gastheer / gastvrouw kan u alles vertellen over de mogelijkheden.

Het team van DiningCity wenst u een heerlijke Restaurant Week toe.


Over Tussen Kaag & Braassem

Wij ontvangen u graag in onze gezellige, eigentijdse brasserie met terras aan het water. Midden in de natuur en toch goed bereikbaar, een absoluut unieke plek aan de rand van de drukke Randstad. Onze menukaart is ingedeeld in Trends en Classics; daarbij staan biologisch, duurzaam, streekproducten en het seizoen centraal.

Met ons professionele keukenteam streven wij naar kwaliteit en willen wij samen met de gastvrije bediening u tevreden laten terugkijken op ieder bezoek.
Een totaal concept, eten en drinken voor een betaalbare prijs in een ontspannen sfeer, met adembenemend uitzicht over de ringvaart en de Haarlemmermeerpolder.

 Reviews van Tussen Kaag & Braassem

0.0

eten

0.0

sfeer

0.0

Service

0.0

Reserveer een tafel
  • Gegevens