Reserveer nu voor de nieuwe Nationale Restaurant Week 2023!

RIJKS® POP UP

Modern | €€€

6-gangen Rijkstafel menu € 85,-

Restaurant Week
6-gangen Rijkstafel menu
€ 85,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant RIJKS® POP UP is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende toprestaurants.

Wil jij lekker genieten van het 6-gangen Rijkstafel menu bij restaurant RIJKS® POP UP voor maar € 85,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Het restaurant vraagt om een aanbetaling. Restitutie van dit bedrag is mogelijk bij annulering tot 24 uur voor de reservering.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
4-gangen Rijks lunchmenu
€ 75,-

Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?

Restaurant RIJKS® POP UP serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 4-gangen Rijks lunchmenu .

Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant RIJKS® POP UP? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 75,-.

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Wat mensen zeggen over RIJKS® POP UP

Schrijf een review en deel je foto's

"Rijks pop-up"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, maar water betalen moet echt afgelopen zijn.

Els Hinrich op 20 september 2023
Geverifiëerd

"FANTATISCH"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een fantastische avond. Een genot om de hele keuken crew aan het werk te zien in een gedeeltelijk open keuken. Heerlijke gerechten met heerlijke wijnen. De bediening legt je in de watten en hebben mooie verhalen over wat er op je bordje ligt. En natuurlijk een gesigneerd kook boek meegenomen de Ajo Blanco gaan w...

Lees hele review

Wat een fantastische avond. Een genot om de hele keuken crew aan het werk te zien in een gedeeltelijk open keuken. Heerlijke gerechten met heerlijke wijnen. De bediening legt je in de watten en hebben mooie verhalen over wat er op je bordje ligt. En natuurlijk een gesigneerd kook boek meegenomen de Ajo Blanco gaan we snel zelf maken. Heel veel succes nog en leuk dat we konden zien hoe het nieuwe Rijks gaat worden.

Saskia De vos op 20 september 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over RIJKS® POP UP

Keuken: Modern

RIJKS®️ neemt vanaf 31 augustus de Zuidas over met een POP UP terwijl het restaurant aan het Museumplein een flinke verbouwing ondergaat. Een spectaculaire plek waar het RIJKS® team gaat experimenteren met nieuwe producten, combinaties en bereidingswijzen om culinair toe te werken naar het nieuwe RIJKS®. Geniet van hoogstaande en tongstrelende gerechten in een ongedwongen sfeer. In de POP UP blijft het RIJKS®-fundament hetzelfde: het Nederlands culinair erfgoed met oer-Hollandse producten voert daar de boventoon op de kaart en er wordt alleen met de állerbeste en duurzame producten gewerkt. Je krijgt de kans om te genieten van enkele signature dishes van het huidige RIJKS*. Grijp nu deze bijzondere kans en maak kennis met RIJKS® POP UP!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden