Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 30 april!

Lowlander Botanical Bar & Restaurant

Fusion | | Menu
7,9 (11 reviews)
82% aanbevolen

Lowlander Botanical Bar & Restaurant

Fusion | | Menu
7,9 (11 reviews)
82% aanbevolen

Wat 11 mensen zeggen over Lowlander Botanical Bar & Restaurant

7.9 Gebaseerd op 11 reviews. 82% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Weet wat je adverteert "
1.3 Keuken 1 | Service 1 | Sfeer 2

Ik ga niets zeggen over de rest van het eten want daar zijn we nooit aan toegekomen. Maar helaas is dit de meest teleurstellende ervaring die ik de laatste jaren heb meegemaakt. Ik was erg nieuwsgiering naar dit restaurant en daarvoor is de restaurant week altijd en goede manier een restaurant leren kennen.

Mijn...

Lees hele review

Ik ga niets zeggen over de rest van het eten want daar zijn we nooit aan toegekomen. Maar helaas is dit de meest teleurstellende ervaring die ik de laatste jaren heb meegemaakt. Ik was erg nieuwsgiering naar dit restaurant en daarvoor is de restaurant week altijd en goede manier een restaurant leren kennen.

Mijn vrouw moet glutenvrij eten, niet omdat ze wil, maar omdat zij heel erg ziek wordt als ze die wel eet (Coeliakie). Ik heb hierop gefilterd bij het zoeken naar een restaurant en heb het op de reservering vermeld. Bij het opnemen van de bestelling hebben wij dit minimaal nog driemaal na gevraagd en het werd ons gegarandeerd dat dit geen probleem was.

Wij kregen ons voorgerecht en waren hieraan begonnen waarna een wel oplettende medewerken ons vroeg niet meer verder te eten, omdat ze wou checken of het echt glutenvrij was, wat niet zo was. Wij zijn dan ook meteen opgestapt na deze mededeling omdat we het eten hier blijkbaar niet kunnen vertrouwen (ook na het meerder malen checken). Mijn vrouw is die avond helaas behoorlijk ziek geworden en wij weten dat wij hier nooit meer naar toe gaan.

Als je aangeeft met coeliakie (glutenvrij) om te kunnen gaan weet dan ook zeker dat het zo is.

Sage Maenen op 30 oktober 2023
Geverifiëerd
Renate van Leeuwen heeft gereageerd op 01 november 2023

Beste Sage,
Ik schrik heel erg van dit bericht. Ten eerste wil ik graag onze excuses aanbieden, dit is absoluut niet hoe het hoort te gaan. Is het mogelijk dat we hierover even bellen met elkaar? Dat praat net even wat prettiger dan via zo'n formulier. Zou je mij willen bellen, of via de mail even je telefoonnummer kunnen delen? 020-6344000 - [email protected]


"Leuke en gezellige plek. Matige eten"
7.7 Keuken 5 | Service 9 | Sfeer 9

Restaurant is heel mooi ingericht, met een soft en gezellige sfeer. Bediening was ook goed, attent en mooi. Eten was matig. Ok de voorgerecht, ok de aubergine, maar de spitskool niet ok en toetje matig.

The Italian with beautiful hair op 14 oktober 2023
Geverifiëerd

" Not a bed place for brewery restaurant :)"
8.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 7

The dishes were balanced, well-prepared, tasty, and reasonably priced. The service was impeccable and polite. The only drawback was that it took us a while to find the entrance as it was night, the whole area is not well-lightened and the signs at the front of the complex were kind of misleading. Thank God that it was not raining that night :)

Dimitar op 11 oktober 2023
Geverifiëerd

"Mooi restaurant"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Prachtig restaurant, prima bediening, fantastisch en uitdagend eten.

Rudolf Spiegel op 01 oktober 2023
Geverifiëerd

"Gezellig en smaakvol"
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Gezellig restaurant, lekker eten, goede akoestiek, vriendelijke adequate bediening.

MIRJAM op 27 september 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Lowlander Botanical Bar & Restaurant

Keuken: Fusion

Bij Lowlander Botanical Bar & Restaurant in Amsterdam zijn planten, met trots, de ster van het menu. Dat proef én zie je aan alle gerechten door het gebruik van verrassende botanicals met een focus op seizoensproducten en overheerlijke specerijen. Verspilling? Dat staat niet in het woordenboek van Lowlander Botanical Bar & Restaurant, Lowlander maakt zoveel mogelijk gebruik van overtollige producten. Kortom: Bij Lowlander worden je smaakpapillen geprikkeld met klassieke gerechten met een vernieuwende twist. Daarnaast zijn de botanische drankjes een ultieme aanrader voor de heerlijke smaken waarbij je elk ingrediënt en specerij proeft.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 600 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden