Reserveer nu voor de nieuwe Nationale Restaurant Week 2023!

JANS'

Europees, Nederlands | €€ | Menu

3-gangen Chef's diner € 30,-

Restaurant Week
3-gangen Chef's diner
€ 30,-

Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant JANS' is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.

Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Chef's diner bij restaurant JANS' voor maar € 30,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Wat mensen zeggen over JANS'

Schrijf een review en deel je foto's

"Goed gegeten, wel harde muziek"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Gerechten waren een leuke verrassing. Naar onze mening stond de muziek te hard om lekker te kunnen praten. Bij navraag was dit normaal hier.

Giba op 18 september 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Arnhem e.o.

Toon telefoonnummer

Over JANS'

Keuken: Europees, Nederlands

JANS' is de hotspot van de Arnhemse binnenstad, verbonden aan het Stadstheater Musis Sacrum. JANS' heeft een even stijlvol als sfeervol interieur dat is gebaseerd op de klassieke Parijse grand cafés en brasseries. De zwart-witte mozaïek tegelvloer, comfortabele stoelen en banken met velours bekleding zorgen voor een nieuwerwets gezellige huiskamer waar heel Arnhem zich thuis voelt. De keukenbrigade kookt met de meest verse producten en met een hele hoop passie en dat proef je! JANS' is een plek waar je op elk moment van de dag kunt genieten van Parijse grandeur en echte gastvrijheid.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Arnhem e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden