Salty Seafood Restaurant
Vis en zeevruchten4-gangen Gault&Millau lunch incl. amuse en brood € 60,-
Salty Seafood Restaurant
Vis en zeevruchten4-gangen Gault&Millau lunch incl. amuse en brood € 60,-
Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau lunch incl. amuse en brood
€ 60,-
Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?
Restaurant Salty Seafood Restaurant serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 4-gangen Gault&Millau lunch incl. amuse en brood.
Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Salty Seafood Restaurant? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 60,-.
Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau diner incl. amuses en brood
€ 60,-
Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant Salty Seafood Restaurant is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 4-gangen Gault&Millau diner incl. amuses en brood bij restaurant Salty Seafood Restaurant voor maar € 60,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEERWat 3 mensen zeggen over Salty Seafood Restaurant
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Voor het eerst hier met het restaurantweek menu, maar zeker niet voor het laatst. Heerlijk gegeten, verse producten en heel persoonlijke bediening. Alles klopte!
Hele leuke en lekkere gerechten. Service was ook top!
Wat zijn we verwend bij Salty Seafood!
Alle gerechten waren een traktatie; origineel, goed in balans en heerlijk van smaak. Door de bediening zijn we enorm in de watten gelegd. De wijnspijs combinaties waren erg goed.
We hebben genoten.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Zwolle e.o.
Over Salty Seafood Restaurant
Keuken: Vis en zeevruchten
Nino Willems is een jonge enthousiaste chef-kok met een schat aan ervaring in toprestaurants. Hij werkt bij Beluga (**) in Maastricht, gaat vervolgens naar De Kromme Watergang (**) in Breskens die hij na een paar jaar verruilt voor De Librije (***) in Zwolle. Na zeven fantastische leerzame jaren is het tijd voor een volgend carrièremove: een eigen zaak.
Dat doet hij samen met Aysen Bilal, die werkte als gastvrouw bij De Librije en Poppe.