Salty Seafood Restaurant
Vis en zeevruchten4-gangen Gault&Millau lunch incl. amuse en brood € 60,-
Salty Seafood Restaurant
Vis en zeevruchten4-gangen Gault&Millau lunch incl. amuse en brood € 60,-
Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau lunch incl. amuse en brood
€ 60,-
Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?
Restaurant Salty Seafood Restaurant serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 4-gangen Gault&Millau lunch incl. amuse en brood.
Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Salty Seafood Restaurant? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 60,-.
Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau diner incl. amuses en brood
€ 60,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant Salty Seafood Restaurant is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 4-gangen Gault&Millau diner incl. amuses en brood bij restaurant Salty Seafood Restaurant voor maar € 60,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEERWat 11 mensen zeggen over Salty Seafood Restaurant
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten met een erg goede service. Het restaurant is erg sfeervol
Een super visrestaurant. Volgens mij de enige in Zwolle.
Leuke persoonlijke service in een ongedwongen sfeer. Eten was bijzonder en heerlijk. Ik weet dat er in dit soort zaken niet echt over de prijzen wordt gesproken, maar toch jammer dat je de keuze krijgt tussen een zoet en een kaasdessert en dat de dan voor de kaas een toeslag op de rekening ziet. Vind ik persoonlijk jammer.
Verrassend de inktvis kon met B.V. met chevice zachter. Als een fles wijn er niet is en een”soortgelijke” wel mag die niet onverwachts zonder vooraankondigingen €25 duurder zijn!!! Verder toch wel goed gegeten
Ik vind eten vrij sterk van smaak met iets te vaak sojasaus. Bediening heel prettig en voorkomend. Je werd echt als gast binnengehaald.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Zwolle e.o.
Over Salty Seafood Restaurant
Keuken: Vis en zeevruchten
Nino Willems is een jonge enthousiaste chef-kok met een schat aan ervaring in toprestaurants. Hij werkt bij Beluga (**) in Maastricht, gaat vervolgens naar De Kromme Watergang (**) in Breskens die hij na een paar jaar verruilt voor De Librije (***) in Zwolle. Na zeven fantastische leerzame jaren is het tijd voor een volgend carrièremove: een eigen zaak.
Dat doet hij samen met Aysen Bilal, die werkte als gastvrouw bij De Librije en Poppe.