Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 30 april!

Sterren Preuvenement

Modern | €€€ | Menu

Wat mensen zeggen over Sterren Preuvenement

Plattegrond Alle restaurantdeals in Wassenaar e.o.

Toon telefoonnummer

Over Sterren Preuvenement

Keuken: Modern

Gastronomische liefhebbers opgelet! Op 15 en 16 maart transformeert Kasteel de Wittenburg in Wassenaar tot het meest gerenommeerde Sterrenrestaurant van Nederland. Tien geprezen Michelin Top Chefs bundelen hun krachten om voor jou een onvergetelijk walking-sitting dinner te verzorgen, compleet met bijpassende wijnen. Kasteel de Wittenburg zit vol met historie en is de perfecte locatie om op sterrenhoogte te genieten in een gastvrije ambiance.

Bij aankomst word je verwelkomd met sprankelende bubbels en verrukkelijke amuses van Chef de Chateau. Vervolgens maak je een culinaire wandeling door het kasteel, waar vier chefs je verwennen met evenzoveel verrukkelijke voorgerechten. Daarna neem je plaats in de Oranje Nassau zaal, waar zes chefs je opwachten voor een buitengewone culinaire ervaring. Hier geniet je van vier hoofdgerechten en twee desserts, terwijl een ontspannende jazzband je zintuigen prikkelt.

De avond wordt afgesloten met een spectaculaire afterparty. Je kunt kiezen voor een ontspannen natafelmoment met een heerlijke kop koffie of thee en een likeur in het lounge café, of je kunt je uitleven op de beats van het DJ-duo Hans en Linda.

De volgende chef's zullen je smaakpapillen gedurende de hele avond verwennen:
- Erik van Loo** – Parkheuvel, Rotterdam
- Jozua Jaring* – Ratatouille Food & Wine, Haarlem
- Ron Lemmens* – Flavours, Weert
- Paul Kappé* – Monarh, Tilburg
- Mike Cornelissen* – Rijnzicht, Doornenburg
- Yornie van Dijk* - Basiliek, Harderwijk
- Lars van Galen* – ’t Lansink, Enschede
- Ronald van Roon* – Calla’s, Den Haag
- Hans Derks* – Versaen, Ravenstein
- Remco Kuijpers* – Lizz, Gouda

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Wassenaar e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 600 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden