Sukerieje
Modern, Nederlands, Vis en zeevruchten | €€ | Menu4-gangen Gault&Millau diner € 56,-
Sukerieje
Modern, Nederlands, Vis en zeevruchten | €€ | Menu4-gangen Gault&Millau diner € 56,-
Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau diner
€ 56,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant Sukerieje is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 4-gangen Gault&Millau diner bij restaurant Sukerieje voor maar € 56,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
3-gangen Gault&Millau lunch
€ 49,60
Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?
Restaurant Sukerieje serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 3-gangen Gault&Millau lunch.
Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Sukerieje? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 49,60.
Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEERWat 5 mensen zeggen over Sukerieje
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wat een ontzettend leuk restaurant. De 3 gangenlunch was fantastisch. Heerlijke amuses vooraf en bij de thee werden heerlijke lekkernijen geserveerd. Bediening profesioneel, vaardig en leuk in contact. Echt een aanrader dit restaurant!
Het eten was erg lekker. Ontzettend goed ook dat ze met duurzaamheid bezig zijn en een vegan foie gras serveerden. Origineel en creatief. Het personeel was ook erg aardig. Enige minpuntje is dat ik net iets te weinig heb gegeten, van mij mogen de porties wel iets groter, maar dit kan ook aan mij liggen. Al met al echt een mooie avond gehad.
Het was letterlijk en figuurlijk een feestje , heerlijk diner, elke gang een geweldige smaakbeleving.
Leuke bedieningen en verrassende gerechten.
Wat een beleving! Enthousiaste ontvangst, heerlijk aperitief en dan moet het nog beginnen. Waanzinnige smaakbeleving elk gerecht(je) weer een bijzondere beleving. Alle smaakpapillen worden gekieteld ;-) Dit was geen eenmalige belevenis maar voor herhaling vatbaar.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Zwolle e.o.
Over Sukerieje
Keuken: Modern, Nederlands, Vis en zeevruchten
Gelegen in het karaktervolle Hopmanshuis aan het Rodetorenplein, brengt Sukerieje een frisse wind in de culinaire wereld van Zwolle. Het pand, een voormalig pakhuis, biedt een smaakvolle verjonging die perfect aansluit bij de hedendaagse, jonge en creatieve keuken van chef Yannick Roodhof en zijn team. Hier draait alles om de kracht van groenten en hoogwaardige vis- en vleesproducten, met een sterke focus op ambacht en kwaliteit. De naam Sukerieje is een eerbetoon aan de historie van de Witte Villa en de voormalige cichoreifabriek.
Sukerieje is een plek waar gastvrijheid en service hoog in het vaandel staan. Het ruime terras biedt een perfecte setting voor zwoele en culinaire zomeravonden in het centrum van Zwolle. Chef Yannick Roodhof weet met zijn creativiteit en beheersing van uitheemse smaakmakers de gasten keer op keer te verrassen. Denk aan gerechten zoals smeuïge cashewnotenpaté met meloen en Spaanse peper, of Zeeuwse yellowtail met groene curry en tom kha kai. Sukerieje belooft een culinaire ervaring vol verrassende details en spannende accenten, en is daarmee een aanrader voor elke fijnproever.