Knife fork icon red

't Amsterdammertje*

€ 42,50

3-gangen Michelin diner

't Amsterdammertje*

9,1 (802)

3-gangen Michelin diner € 42,50

Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Michelin diner
€ 42,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.

Restaurant 't Amsterdammertje* serveert een fantastisch 3-gangen Michelin diner.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Michelin diner bij restaurant 't Amsterdammertje* voor maar € 42,50? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Michelin lunch
€ 37,50

Wil jij lekker en voordelig lunchen met de Restaurant Week?

Restaurant 't Amsterdammertje* serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 3-gangen Michelin lunch.

Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant 't Amsterdammertje*? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 37,50.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over 't Amsterdammertje*

9.1
(802 reviews)
Eten
9.3
Service
9.1
Sfeer
9.0
Schrijf een review

"Vaker naar Japan"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Prachtig 3-gangen menu Dining City met - en dat maakt het extra aantrekkelijk - ruime keuze van vier extra gerechten voor schappelijke prijs.
Met verbazing ontvangen want voor het eerst sinds lange, lange tijd niet met mijn dochter maar met een vriend voor het leven. Omdat André zelf er niet is komt de sous-chef enthousiast vertellen over gisteren gewonnen wedstrijd Aan de Schelde (of zoiets) én over de bereiding van de gerechten.
De bekende wereldreis van amuses kende weer wat nieuwe elementen. Voor van zalm & oester echte parel. Extra gang kalfzwezerik met Japanse invloeden de absolute topper. Lam zelf mooi gegaard maar - voor mij - met te pittige bijgerechten die wat domineerden. Lekker dessert van rabarber (zien we op dit moment wat te vaak) en rode bessen. Leuk dat Amsterdammertje met friandises en wat een heerlijke macaron en madeleine (volgens mijn dochter dan want die heb ik mee naar huis genomen). Top weer.

Jan Willem Sedlarik op 02 juni 2019

6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

De eten was lekker in het algemeen. Maar de hoofdgerecht was apart. Wijnarrangement bieden een paar goede wijnen maar ook een paar huiswijnen. 5 wijnen zijn wit uit 6 wijnen. De verhouding was niet goed. Een meid bediening was arrogant en lui. We hadden arrangement met koffie thee en friandises. Maar we moesten zelf vragen voor koffie en thee. Friandises moesten we weer vragen. En naar onze vragen zij reageerde zoals dat was optioneel i.p.v. inclusief. Z’n niveau restaurant maakt je niet z’n low fout. Dat was niet prettig. Ik zou nooit meer arrangement nemen voor ammersterdammertje.

Xiaoyan Wang op 31 mei 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

gastvrije ontvangst, persoonlijke benadering, mooi van inrichting en stijl, fijn van (open) keuken, genoten van smakelijke, tongstrelende gerechtjes en prachtige creatieve presentatie, een feestje aan tafel!

AB op 08 mei 2019

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

In zijn algemeenheid fantastisch en heerlijk gegeten! We komen een paar keer per jaar bij het Amsterdammertje en het is iedere keer weer een culinaire meer dan aangename verrassing.

Jørgen van Overbeek op 28 april 2019

9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Lekker eten in een fijne ongedwongen sfeer met een top bediening! De verrassende gerechten zagen er prachtig uit en de amuses maken het een ware smaakbeleving.

S. de Vries op 28 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.

Rijksstraatweg 119 3632 AB Loenen aan de Vecht

Over 't Amsterdammertje*

Restaurant 't Amsterdammertje ligt in Loenen aan de Vecht.

Werelden komen samen in de prachtige monumentale oud-Hollandse boerderij van Restaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht.

Chefkok André Gerrits en zijn team nemen u mee in de werelden van de gastronomie, design, cultuur en vakmanschap. Na een hartelijke, Hollandse ontvangst bij binnenkomst, worden hoogstaande culinaire gerechten uit de internationale keuken geserveerd.

Het restaurant is hip, vlot en voor iedereen toegankelijk. De sfeervolle, warme inrichting en de bijzondere selectie aan gerechten, brengen u snel in een ontspannen sfeer. In ’t Amsterdammertje is het genieten met alle zintuigen.

Geïnspireerd door de seizoenen worden lunch en diner smaakvol, vernieuwend en puur geserveerd. Op de website van het restaurant (www.restaurantamsterdammertje.nl) kunt u de huidige menukaart inzien.

We staan klaar u te verwelkomen. Tot ziens in ’t Amsterdammertje!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.

Partners

Small 2e5a6373c4
Small b485b2751b
Small 809f32af0d
Small 555c7799b8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden