Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau diner
€ 55,-
Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant Vesters is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 4-gangen Gault&Millau diner bij restaurant Vesters voor maar € 55,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 55,-
Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?
Restaurant Vesters serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 4-gangen Gault&Millau lunch.
Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Vesters? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 55,-.
Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEERWat 488 mensen zeggen over Vesters
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Zoals altijd super lekker
Lekker gegeten zoals altijd en de bediening was erg vriendelijk
Een echte aanrader en alles heerlijke verfijnde smaken. Ieder gerecht is een schilderijtje
Een zeer aangename avond! Het eten was heerlijk, verrassende combinaties en allemaal even lekker. Bediening vriendelijk en attent. Kortom: we hebben genoten.
Goede, vriendelijke bediening, bijzondere gerechten met uitgebreide toelichting. Bijpassende wijnen per gang, met zelfs keus uit 2 verschillende halfjes. Aanrader
Plattegrond Alle restaurantdeals in Nijmegen e.o.
Over Vesters
Keuken: Frans
In de gezellige wijk Nijmegen Oost vind je restaurant Vesters. Een intiem en warm restaurant, waar je kun genieten van een ongedwongen sfeer en kwaliteit gerechten. De keukenbrigade serveert klassieke en moderne gerechten en werkt veelal met biologische en regionale producten.
De kaart wisselt traditionele gerechten met vernieuwende creaties. Door de ervaring en geduld kan de chef van Vesters voor elk gerecht de hoogste culinaire waarde inschatten.