Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau diner
€ 55,-
Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant Vesters is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 4-gangen Gault&Millau diner bij restaurant Vesters voor maar € 55,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 55,-
Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?
Restaurant Vesters serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 4-gangen Gault&Millau lunch.
Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Vesters? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 55,-.
Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEERWat 488 mensen zeggen over Vesters
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Een aantrekkelijk menu, alles heerlijk bereid en mooi opgemaakt. Niets op aan te merken. Lekkere wijnen en bekwame, prettige en correcte bediening. Tot in de puntjes verzorgd, met een bijzonder 'knabbeltje' bij de Cava, een zeer smaakvolle en mooi opgediende amuse en (te) lekkere warme broodjes bij de maaltijd. We komen zeker terug!
Wijn arrangement past uitsteken bij gerechten.
Amuses ware smaak explosie
Zeebaars precies goed gegaard en prima op smaak
Coquilles heerlijk,maar bloemkool te overheersend
Poularde boterzacht en precies op smaak
Nagerecht: Blanc Manger was verrukkelijk
Kaasassortiment combinatie met 2 soorten wijn erbij excelent
Goede samenstelling van groenten en saus bij alle gerechten
Hier gegeten tijdens de restaurant week. Voorgerecht: zeebaars gemarineerd in vinaigrette met humus en salsa verde was prima, subtiele smaken, enige minpunt was dat de vis een beetje taai was wat misschien voorkomen kan worden door het dwars op de draad te snijden ipv in de lengte. Tussengerecht: coquilles met buiks...
Lees hele reviewHier gegeten tijdens de restaurant week. Voorgerecht: zeebaars gemarineerd in vinaigrette met humus en salsa verde was prima, subtiele smaken, enige minpunt was dat de vis een beetje taai was wat misschien voorkomen kan worden door het dwars op de draad te snijden ipv in de lengte. Tussengerecht: coquilles met buikspek, bloemkooljus en krokante draadjesvlees was uitstekend, smaken heel goed in balans en de coquilles perfect gebakken. Hoofdgerecht: boerderijhoen met wintertruffel, morieltjes, knolselderijpure, grapefruit en jus was ook heel smakelijk, het hoentje was mals en sappig, ihb het pootje/dijtje. De grapefruit werkte goed als kleine lichtzure highlights. Er had misschien iets knapperigs bij kunnen zijn voor extra textuur. Dessert: kwarktaart (blanc manger) met fruitmarmelade en abrikozenijs was de minst spannende gerecht; de fruitmarmelade was een beetje bitter en de kwaarktaart zelf was aan de stevige kant. Wijnarrangement was prima en flexibel, halve glazen mogeljk, en keuzes die bij meerdere gerechten pasten. Service was ook goed. Er waren wat kleine 'mishaps' maar dat werd vriendelijk en professioneel verholpen. Ik kom zeker terug.
wij waren erg blij met de service , de uitleg van het eten en de uitleg van de wijnen en de kwaliteit van wijn en het eten. Het restaurantweek menu is part of het normale menu dus je krijgt een authentiek beeld van Vesters waar wij ook zeker terug komen
We hebben afgelopen woensdag 6 maart de diamnaten van de keuken van Vesters geproefd.
Wat een smaak. Wat een feest.
Ook de ober strooit rijkelijk met de ingredienten van gastvrijheid. Hij weet van zijn presentatie een unique creatie te maken. CHAPEAU
vr gr
Willem Janssen
Plattegrond Alle restaurantdeals in Nijmegen e.o.
Over Vesters
Keuken: Frans
In de gezellige wijk Nijmegen Oost vind je restaurant Vesters. Een intiem en warm restaurant, waar je kun genieten van een ongedwongen sfeer en kwaliteit gerechten. De keukenbrigade serveert klassieke en moderne gerechten en werkt veelal met biologische en regionale producten.
De kaart wisselt traditionele gerechten met vernieuwende creaties. Door de ervaring en geduld kan de chef van Vesters voor elk gerecht de hoogste culinaire waarde inschatten.