Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau diner
€ 55,-
Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant Vesters is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 4-gangen Gault&Millau diner bij restaurant Vesters voor maar € 55,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 55,-
Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?
Restaurant Vesters serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 4-gangen Gault&Millau lunch.
Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Vesters? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 55,-.
Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEERWat 488 mensen zeggen over Vesters
Eten | |
Service | |
Sfeer |
verder geen reaktie
Ons etentje bij Vesters maakt waar wat de bedoeling is van de dinningweek.Aardig personeel. geweldige service en het eten was super. Hier gaan wij nog heel vaak eten!
Heel goed eten met mooi op elkaar afgestemde ingredienten. bediening is leuk, gezellig en geven leuke uitleg over de gerechten. Heerlijke avond gehad!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Nijmegen e.o.
Over Vesters
Keuken: Frans
In de gezellige wijk Nijmegen Oost vind je restaurant Vesters. Een intiem en warm restaurant, waar je kun genieten van een ongedwongen sfeer en kwaliteit gerechten. De keukenbrigade serveert klassieke en moderne gerechten en werkt veelal met biologische en regionale producten.
De kaart wisselt traditionele gerechten met vernieuwende creaties. Door de ervaring en geduld kan de chef van Vesters voor elk gerecht de hoogste culinaire waarde inschatten.