Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 30 april!

Herberg de Gouden Leeuw

Frans, Nederlands |
8,5 (170 reviews)
85% aanbevolen

3-gangen Chef's lunch € 37,50

Herberg de Gouden Leeuw

Frans, Nederlands |
8,5 (170 reviews)
85% aanbevolen

3-gangen Chef's lunch € 37,50

Restaurant Week
3-gangen Chef's lunch
€ 37,50

Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?

Restaurant Herberg de Gouden Leeuw serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 3-gangen Chef's lunch.

Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Herberg de Gouden Leeuw? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 37,50.

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
3-gangen Chef's diner
€ 37,50

Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Herberg de Gouden Leeuw is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.

Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Chef's diner bij restaurant Herberg de Gouden Leeuw voor maar € 37,50? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
6-gangen Chef's diner
€ 57,50

Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Herberg de Gouden Leeuw is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.

Wil jij lekker genieten van het 6-gangen Chef's diner bij restaurant Herberg de Gouden Leeuw voor maar € 57,50? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 170 mensen zeggen over Herberg de Gouden Leeuw

8.5 Gebaseerd op 170 reviews. 85% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Verrassingsmenu"
9.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 10

Wij reserveerden het 4 gangen verrassingsmenu. Bij aankomst een vriendelijke welkom en de vraag of wij nog wensen hadden. Liever geen vlees was geen enkel probleem. Het werd een heerlijke maaltijd met als bijzonderheid de vis, Skrei een niet alledaagse kabeljauwsoort. Chapeau voor de kok en de bediening.

Johny op 28 maart 2024
Geverifiëerd

"Top hotel"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fantastisch hotel (geslapen in een bedstee) heerlijk eten, het stadje is net een openluchtmuseum. Geweldige omgeving om te fietsen of te winkelen in de omliggende steden.

Sia Jacobs op 27 maart 2024
Geverifiëerd

"Verrassings menu!! :)"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het eten was echt heerlijk. Het was ook heerlijk op smaak. Het was ook mooi geserveerd. Het oog wilt ook wat zeggen ze. Het is zeker een aanrader naar andere om hier te eten. Voor ons was het de 1e keer bij jullie en we vonden het zeker voor herhalings vatbaar.

Desirée Derksen op 25 maart 2024
Geverifiëerd

"Leuke locatie"
7.3 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 7

Leuke locatie in een schattig dorpje. lekker, maar gewoon eten. leuke bediening.

Gerard Den Hollander op 14 maart 2024
Geverifiëerd

"Tegenvaller"
5.7 Keuken 5 | Service 4 | Sfeer 8

Ten eerste: mijn reservering via DiningCity/actie GallenGall was onbekend, hoewel ik wel een mailbevestiging had en die ook toonde. Vrienden van ons belden de avond ervoor om aan te sluiten, wij onbekend dus, hebben toen tafel voor vier gereserveerd. Ten tweede: ook de actie 'Restaurantweek' (korting per couvert) lo...

Lees hele review

Ten eerste: mijn reservering via DiningCity/actie GallenGall was onbekend, hoewel ik wel een mailbevestiging had en die ook toonde. Vrienden van ons belden de avond ervoor om aan te sluiten, wij onbekend dus, hebben toen tafel voor vier gereserveerd. Ten tweede: ook de actie 'Restaurantweek' (korting per couvert) loopt en daar doet deze zaak aan mee; toen ik dat opmerkte gaf men geen sjoeger, althans dan "hadden we op die manier moeten reserveren". Als we flauw hadden gedaan, hadden we dat alsnog online kunnen doen ter plekke, want er was plaats genoeg. Men kwam niet op het idee ons in ieder geval 'iets' aan te bieden. Ten derde: het gerecht "kalfsoester en kalfswang", toch niet goedkoop met €32, werd zonder nadere uitleg opgediend als kalfsoester met kalfslever. Toen we daar wat van zeiden, kwam de verontschuldiging dat de wang op was en de kaart morgen wordt gewisseld. Er werd wel een korting van 7,50 op gegeven. Ten vierde: geen van de gerechten was op en top heet, het was eetbaar warm. Ten vijfde: het dessert Dame blanche verkeerd was dan weer een overdaad, veel te groot.
Kortom, een tegenvaller dit bezoek. Terwijl we er vorig jaar verbleven in het hotel en toen ook wel goed hebben gegeten op deze wel sfeervolle locatie. Hopelijk volgende keer beter.

Ed Goverde op 06 maart 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Bronkhorst e.o.

Toon telefoonnummer

Over Herberg de Gouden Leeuw

Keuken: Frans, Nederlands

Hotel Restaurant Herberg de Gouden Leeuw ligt in Bronkhorst. Gelegen in het hart van het meest pittoreske stadje van Nederland, ligt het monumentaal sfeervolle hotel restaurant Herberg de Gouden Leeuw. De stad Bronkhorst, dat in totaal 150 inwoners telt, is het kleinste stadje van Nederland. Bronkhorst heeft een middeleeuws gevoel. Temidden van dit pittoreske stadje en tegenover het oude Slotkapel, ligt het mooiste en de oudste stadsboerderij van Nederland waarin het sfeervolle hotel restaurant Herberg De Gouden Leeuw zich bevindt.

Gevestigd in drie gerenoveerde monumentale panden, is hotel restaurant De Gouden Leeuw onmisbaar in het authentieke landschap van Bronkhorst. Hierdoor biedt ze, als echte herberg, een warm en modern onderkomen aan haar gasten. Naast de unieke locatie heeft Herberg De Gouden Leeuw een aantrekkelijk menu waarin de smaken van de heerlijke producten, helemaal tot hun recht komen. Kom genieten van de omgeving en de culinaire gerechten! Boek een tafel bij Restaurant Herberg de Gouden Leeuw.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Bronkhorst e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 600 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden