Restaurant Week
5-gangen Michelin diner
€ 90,-
Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant 't Korennaer* is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 5-gangen Michelin diner bij restaurant 't Korennaer* voor maar € 90,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
4-gangen Michelin lunch
€ 75,-
Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?
Restaurant 't Korennaer* serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 4-gangen Michelin lunch.
Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant 't Korennaer*? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 75,-.
Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEERPlattegrond Alle restaurantdeals in Nieuwkerken e.o.
Over 't Korennaer*
Restaurant 't Korennaer* is gelegen in Nieuwkerken.
Chefkok Edwin Van Goethem is een oud-leerling van de hotelschool in Koksijde. Hij heeft stage gelopen bij verschillende sterrenzaken in België en daarbuiten. Hij volgt nog regelmatig stages om op de hoogte te blijven van wat zich in de gastronomische wereld afspeelt.
De chef heeft zijn eigen stijl ontwikkeld. Hij weet altijd een ‘personal touch’ aan elk gerecht te geven, of het nu Frans, Italiaans, Spaans of Japans is. In zijn laatste culinaire creaties proef je nogal wat Japanse invloeden. Die verweeft hij subtiel in zeer persoonlijke gerechtjes. Miso, sesam, dashi, wasabi en yuzu brengen daarin een meerwaarde.
Primordiaal in Edwins keuken blijft de onverbiddelijke keuze voor eersteklas basisproducten. Niet te vergeten alles wat uit zijn eigen dorp komt. Of het nu gaat om bier, asperges, verse groenten, geitenmelk of rode vruchten. Ook voor dagverse vis kan hij rekenen op topleveranciers. Voor vlees werkt hij sinds enige tijd samen met topslager Hendrik Dierendonck.
En zelfs voor ingrediënten als olijfolie en kruiden doet Edwin beroep op de beste leveranciers!
Het is duidelijk dat Edwins inspanningen vruchten afwerpen. Voor het 7de jaar op rij verdiende zijn gastronomisch restaurant namelijk een mooie 16/20 in de toonaangevende gids van Gault&Millau. Ook in de wereldbekende Michelingids heeft 't Korennaer 1* vermelding en dat voor het tweede jaar.