Knife fork icon red

Brasserie Herengracht

€ 25,50

3-gangen Chef’s lunch

Brasserie Herengracht

8,8 (8 reviews)

3-gangen Chef’s lunch € 25,50

Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Chef’s lunch
€ 25,50

Wil jij lekker en voordelig lunchen met de Restaurant Week?

Brasserie Herengracht serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 3-gangen Chef’s lunch.

Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met Brasserie Herengracht? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 25,50.

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Chef’s diner
€ 28,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Brasserie Herengracht is geselecteerd als een van de toprestaurants van ons land.

Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Chef’s diner bij Brasserie Herengracht voor maar € 28,50? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 8 mensen zeggen over Brasserie Herengracht

8.8
(8 reviews)
Eten
9.1
Service
8.6
Sfeer
8.8
Schrijf een review

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Gezellig geborreld buiten en daarna vh restaurantweek menu genoten, goede bediening, volgende keer op warme borden maar deze klacht werd netjes opgelost

Paul op 25 maart 2019

9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Tijdens de restaurantweek dit restaurant bezocht. Gezellig interieur en een vriendelijke begroeting starten de avond. Een prima menu bestaande uit een vegetarisch voorgerecht van portobello, gevolgd door een mooi stukje vlees met een heerlijke jus. De avond afgerond met een heerlijk warm chocolade taartje, de ster v...

Lees hele review

Tijdens de restaurantweek dit restaurant bezocht. Gezellig interieur en een vriendelijke begroeting starten de avond. Een prima menu bestaande uit een vegetarisch voorgerecht van portobello, gevolgd door een mooi stukje vlees met een heerlijke jus. De avond afgerond met een heerlijk warm chocolade taartje, de ster van het menu.
Bediening vriendelijk en professioneel, prima huiswijn. Kortom een hele dikke voldoende hier.

Han Geers op 23 maart 2019

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Mijn vriendin en ik waren op zoek naar een leuk maar goedkoop adres om lekker te eten. Tussen de deelnemende restaurants van de Primera aanbieding stond Brasserie Herengracht. Een 3-gangenmenu voor 15 euro, dat klonk als muziek in de oren voor een studente en iemand zonder baan. Na hartelijk te zijn ontvangen kregen...

Lees hele review

Mijn vriendin en ik waren op zoek naar een leuk maar goedkoop adres om lekker te eten. Tussen de deelnemende restaurants van de Primera aanbieding stond Brasserie Herengracht. Een 3-gangenmenu voor 15 euro, dat klonk als muziek in de oren voor een studente en iemand zonder baan. Na hartelijk te zijn ontvangen kregen we te horen dat we gewoon vanaf de hele kaart konden kiezen (wij dachten dus ook voor die 15 euro). Dat bleek bij het afrekenen echter anders, we kregen 50% korting op de door ons uitgekozen gerechten. De rekening viel daardoor een stuk duurder uit, maar het was het absoluut waard. We hebben heerlijk gegeten, vriendelijke bediening en we komen er ook zeker nog eens terug. Tip: een betere uitleg over de menu-korting/prijs om misverstanden bij te voorkomen.

Annuska op 26 april 2018

"Eten goed, wachttijd te lang"
7.3 Keuken 9 | Service 5 | Sfeer 8

Het weer was lekker, we zaten buiten op het terras. Een leuke sfeer. We kregen een van te voren samengesteld menu. De entree van pfannkuchen was verrassend lekker. De biefstuk goed gebakken, slechts 3 plakjes wortel als groente. Wat is dat toch voor opvatting, hoe moet ik aan mijn 2 ons groente komen als ik uit eten...

Lees hele review

Het weer was lekker, we zaten buiten op het terras. Een leuke sfeer. We kregen een van te voren samengesteld menu. De entree van pfannkuchen was verrassend lekker. De biefstuk goed gebakken, slechts 3 plakjes wortel als groente. Wat is dat toch voor opvatting, hoe moet ik aan mijn 2 ons groente komen als ik uit eten ga. Als extra alleen sla te bestellen. Het toetje was ijs, een beetje koud naar mijn smaak. De temperatuur was inmiddels gedaald, mede door de lange wachttijd tussen entree en hoofdgerecht (45 minuten). Het toetje kwam wel vlot.
Kortom: goed gegeten, maar te lang moeten wachten op het hoofdgerecht.

Carmen op 24 april 2018

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het was fantastisch!! Heer buite gegeten..

Yvette op 22 april 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Muiden e.o.

Herengracht 75 1398 AD Muiden

Over Brasserie Herengracht

In hartje Muiden ligt Brasserie Herengracht. De brasserie is vertrouwd en toch vernieuwd, passend bij de oude stad en moderne tijd tegelijk. Er wordt dan ook alles aangedaan om je je thuis te laten voelen. Dineren of borrelen kan bij Brasserie Herengracht in stijl. Je bent aan het juiste adres voor een geweldige lunch, borrel, bites of diner.

Kom je ook langs om te genieten bij Brasserie Herengracht?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Muiden e.o.

Partners

Small 4843773eca
Small 641f0f50f7
Small 0626202052
Small 7d70879ff8
1b8800a0be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden