Restaurant Week
3-gangen Chef's diner
€ 34,50
Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant Fleurian is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Chef's diner bij restaurant Fleurian voor maar € 34,50? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
3-gangen Chef's lunch
€ 34,50
Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?
Restaurant Fleurian serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 3-gangen Chef's lunch.
Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Fleurian? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 34,50.
Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEERWat 71 mensen zeggen over Fleurian
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hebben er afgelopen zondag heer gegeten net z'n tweetjes.
Heerlijk gegeten. Vriendelijke bediening
Heerlijk gegeten en aardige bediening, is voor herhaling vatbaar.
Helaas was het op rond het terras erg druk met de weg die naar Essen leidt met heel veel auto-s en tractoren. De tafels mogen wel een kleedje hebben. Het eten was de prijs niet waar, de helft zou voldoende geweest zijn.
Alles in en op het terras is erg gedateerd en een renovatie zou welkome zijn. Hier gaan we niet terug!!!
Eten was top
Bediening erg vriendelijk
Het restaurant mag wel opgeknapt worden
Zeetjalk oubollig
Plattegrond Alle restaurantdeals in Huijbergen e.o.
Over Fleurian
Keuken: Fusion, Nederlands
Fleurian is een restaurant met een gevarieerde menukaart voor jong en oud. Van een malse Australische bavette tot aan gamba’s bereid op Oosterse wijze of pannenkoeken. Ook worden seizoensgebonden producten zoals asperges en mosselen geserveerd.
's Zomers kunnen gasten plaatsnemen op het terras en genieten van een hapje en een drankje. Een aanrader is de verse wafel met Huijbergse aardbeien!
Achter Fleurian staat Jordy van Dongen, die al vele jaren werkzaam is in het restaurant. Hij heeft alle facetten van het horecavak meegemaakt en weet daarom precies wat gasten kunnen verwachten.
Op 1 juli 2021 ging Jordy samen met twee vrienden het avontuur aan om zijn droom te verwezenlijken: een eigen restaurant. Na twee jaar hebben zijn compagnons besloten om een andere weg in te slaan, maar dit heeft Jordy niet ontmoedigd. Hij gaat graag verder met het uitbouwen van zijn droom.
Natuurlijk kan Jordy dit niet alleen. Gelukkig wordt hij bijgestaan door zijn vriendin Kirsten Huijsmans, die met veel liefde en plezier de gasten ontvangt en zorgt voor een fijne ervaring in het restaurant.
Samen met het team zorgen Jordy en Kirsten ervoor dat elke gast een prettige horeca-ervaring beleeft, van begin tot eind!