Reserveer nu voor de nieuwe Nationale Restaurant Week 2024!

Meat & Co

Amerikaans |
7,6 (143 reviews)
74% aanbevolen

3-gangen Chef's diner € 29,95

Meat & Co

Amerikaans |
7,6 (143 reviews)
74% aanbevolen

3-gangen Chef's diner € 29,95

Restaurant Week
3-gangen Chef's diner
€ 29,95

Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Meat & Co is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.

Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Chef's diner bij restaurant Meat & Co voor maar € 29,95? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 143 mensen zeggen over Meat & Co

7.6 Gebaseerd op 143 reviews. 74% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"dining"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het eten was heerlijk, voor herhaling vatbaar. Het was alleen jammer dat de actie niet over een komt met wat er op de voucher staat. Hier moet wel wat mee gedaan worden. Maar dan is het wel fijn dat je lekker hebt gegeten.

Arina de Graaff op 15 mei 2023
Geverifiëerd

"Kortings voucher"
4.7 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 4

We gingen eten met een kortings voucher. We hadden een deal voor een drie gangen diner á 29,50€. Maar als je ala Carte had gegeten was je voor de zelfde gerechten veel goedkoper uit geweest. Kortom NEP.

Marijke Wieberdink op 01 mei 2023
Geverifiëerd

"Lekker eten "
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Lekker eten

Christiane Brons op 01 mei 2023
Geverifiëerd

"Te snelle en superklein toetje"
5.3 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 4

Na een uur stonden we al buiten. De porties waren kleiner dan we elders gewend zijn. De Dame Blanche was helemaal schandalig weinig. De mixed grill was prima, maar hier zat geen salade bij.

Richard Vrijwilliger op 24 april 2023
Geverifiëerd

"Lekker en snel eten, serveerders wat minder"
7.0 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 6

Het eten was lekker en kwam erg snel! Wat jammer was is dat er vaak gevraagd werd of het lekker is en of wij meer drinken wilde terwijl wij nog drinken hadden. Ik voelde mij een beetje opgejaagd en ik kon niet helemaal ontspannen. Ook liep een van de serveerders heel vaak naar buiten om mensen naar binnen te halen a...

Lees hele review

Het eten was lekker en kwam erg snel! Wat jammer was is dat er vaak gevraagd werd of het lekker is en of wij meer drinken wilde terwijl wij nog drinken hadden. Ik voelde mij een beetje opgejaagd en ik kon niet helemaal ontspannen. Ook liep een van de serveerders heel vaak naar buiten om mensen naar binnen te halen alsof het een markt was en je moet klanten trekken. Ik vond het maar raar en helemaal niet charmant, al bedoelde hij het goed.

J op 08 april 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Alkmaar e.o.

Toon telefoonnummer

Over Meat & Co

Keuken: Amerikaans

In het gezellige Alkmaar ligt het fantastische restaurant Meat & Co. Het is een gezellig en stoer restaurant met een industrieel interieur, waar smakelijk gelakte ribs, sappige steaks en originele burgers al op je wachten. Hier kan je ultiem genieten van kwalitatief hoogstaand vlees wat het keukenteam bereidt op de authentieke houtskoolgrill. Het bedienend personeel adviseert met liefde en passie een bijpassende wijn of een van de fantastische speciaalbieren wat zorgt voor een unieke culinaire ervaring.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Alkmaar e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 600 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden