Restaurant Week
3-gangen DuCo's Keuzemenu
€ 24,50
Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant Bar Bistro DuCo Middelburg (by Fletcher) is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 3-gangen DuCo's Keuzemenu bij restaurant Bar Bistro DuCo Middelburg (by Fletcher) voor maar € 24,50? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEERWat 31 mensen zeggen over Bar Bistro DuCo Middelburg (by Fletcher)
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk menu, pluim voor de bediening ook.
We hebben in de restaurant week heerlijk gegeten
Eten was goed maar niet bijzonder chefmenu was magertjes, hoofdgerecht spaghetti met zalm. Zalm was ver te zoeken, verder heel veel saus, we hebben het teruggegeven en kregen ipv de pasta een heek filet, die was lekker. Toetje was dame blanche, konden we ruilen voor een cappuccino. Menu was niet speciaal
Heerlijk 4 gangen menu gekregen, alleen de dessert met ananas was echt niet gegrild uit de Josper maar uit blik waardoor citroenmousse soep was geworden door het vocht. Maar al met al een aanrader.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Middelburg e.o.
Over Bar Bistro DuCo Middelburg (by Fletcher)
Keuken: Frans
Ervaar de Zeeuwse gastvrijheid bij Bar Bistro DuCo Middelburg (by Fletcher). Het hotel-restaurant is gelegen nabij het karakteristieke station van Middelburg. Maar net zo karakteristiek is het hotel-restaurant: het is gesitueerd in een prachtig en historisch pand. De setting in het hotel en de bar ademt de Franse sfeer. Struin de winkeltjes af die Middelburg rijk is en plof neer in de Bar Bistro DuCo van het hotel. Je kunt hier genieten van heerlijke gerechten van de uitgebreide menukaart. Zo kun je als voorgerecht kiezen voor een heerlijk vers bereide soep du jour. Als hoofdgerecht kun je denken aan malse kogelbiefstuk. Het vlees en de vis worden bij Bar Bistro DuCo bereid in de Josper houtskooloven. Deze gesloten barbecue met uniek design geeft een ultieme smaaksensatie. Vergeet natuurlijk niet de verrukkelijke desserts, maar daar hoeven we je vast niet aan te herinneren!