Cuisinerie Mensinge

Frans, Nederlands | €€
8,2 (16 reviews)
81% aanbevolen

3-gangen Chef's diner € 38,-

Cuisinerie Mensinge

Frans, Nederlands | €€
8,2 (16 reviews)
81% aanbevolen

3-gangen Chef's diner € 38,-

Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Restaurant Week
3-gangen Chef's diner
€ 38,-

Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Cuisinerie Mensinge is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.

Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Chef's diner bij restaurant Cuisinerie Mensinge voor maar € 38,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
5-gangen Luxe menu
€ 56,50

Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Cuisinerie Mensinge is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.

Wil jij lekker genieten van het 5-gangen Luxe menu bij restaurant Cuisinerie Mensinge voor maar € 56,50? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 16 mensen zeggen over Cuisinerie Mensinge

8.2 Gebaseerd op 16 reviews. 81% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Prima restaurant "
9.0 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 9

Heerlijk 5 gangen menu. Mooie presentatie en smaak beleving. Zeer kundige gastheer en gezellige gastvrouw. Bij het aandoen vd jassen een belangstellende bijna sterren kok. Kortom een heel geslaagde avond Een aanrader

Gast uit Epe op Gister
Geverifiëerd

"Gezellig, goed maar onredelijk duur"
5.3 Keuken 8 | Service 2 | Sfeer 6

Tijdens de restaurant week hebben wij met 6 personen hier gegeten. Het was een zeer gezellige avond en we hebben genoten van de verschillende gangen. Het restaurant is gevestigd op een prachtige locatie op landgoed Mensinge in Roden. Je merkt dat de keuken met veel aandacht en creativiteit de verschillende gangen be...

Lees hele review

Tijdens de restaurant week hebben wij met 6 personen hier gegeten. Het was een zeer gezellige avond en we hebben genoten van de verschillende gangen. Het restaurant is gevestigd op een prachtige locatie op landgoed Mensinge in Roden. Je merkt dat de keuken met veel aandacht en creativiteit de verschillende gangen bereid. Op het eten dus eigenlijk weinig aan te merken.
Bij de verschillende gangen kan gekozen worden voor een bijpassende wijn. De wijnglazen worden gevuld tot een redelijk normaal niveau en de wijn past inderdaad goed bij het gerecht waarbij hij wordt opgediend.
Wat ons met name tegenviel was de prijs voor producten op de rekening. Zo wordt tafelwater voor 7.50 euro per liter geserveerd en wordt er 14.50 per glas wijn gerekend voor een redelijke normale wijn (inkoop < 20 euro). Er werd ons gevraagd of we liever aan het einde van de 5 gangen 1 x zoet en 1x hartig zouden willen hebben, dan 2 x zoet. Er werd hierbij echter niet vermeld dat er een meerprijs was voor het kiezen van het een of het ander.
Door deze onredelijke prijzen en verborgen kosten, ben ik op dit moment terughouden met het aanraden om hier te gaan eten.

Ariën op 18 september 2022
Geverifiëerd

"Heerlijk!"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Super avond gehad. Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel. Komen graag een keer terug!

Samantha Kloetstra op 18 september 2022
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten "
7.3 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 7

De smaken waren goed. Wat meer groente en patat frites erbij, dan is het helemaal goed.

Tineke Abbring op 11 september 2022
Geverifiëerd

"Heerlijk eten, maar..."
6.7 Keuken 10 | Service 4 | Sfeer 6

We verheugden ons er op om in een mooie omgeving te gaan eten. Prachtig weer, dus fijn buiten op het terras. Deze wens hadden we aangegeven op de website en daar geen tegenbericht op gekregen. Helaas werd ons bij aankomst op een onaardige manier meegedeeld dat er een besloten bijeenkomst op het terras plaatsvond en...

Lees hele review

We verheugden ons er op om in een mooie omgeving te gaan eten. Prachtig weer, dus fijn buiten op het terras. Deze wens hadden we aangegeven op de website en daar geen tegenbericht op gekregen. Helaas werd ons bij aankomst op een onaardige manier meegedeeld dat er een besloten bijeenkomst op het terras plaatsvond en we dus binnen moesten zitten. Ook op een misverstand onzerzijds over het menu werd bits gereageerd door de gastvrouw. Bij het bestellen van een alcohol vrij biertje werd eerst bot gezegd: dat hebben we niet. Oh of b edoelt u soms malt. Wij zeggen altijd malt.
Gelukkig maakte het heerlijke eten dat we toch nog een gezellige avond hebben gehad.
Hulde aan de kok die zelf nog even kwam vragen of alles naar wens was.
Voor het eten willen we nog een keer terugkomen, maar hopen dan wel dat er een andere gastvrouw aanwezig is.

Trijntje op 10 september 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Roden e.o.

Toon telefoonnummer

Over Cuisinerie Mensinge

Keuken: Frans, Nederlands

Cuisinerie Mensinge ligt in het karakteristieke Roden in het noorden van Drenthe. Het restaurant is gevestigd in de oude Koetsierswoning van het gelijknamige landgoed Mensinge. De heerlijke gerechten van Roonse keuken worden bereid met producten uit de rijke streek van Drenthe. Ook wordt er veel waarde gehecht aan biologische ingrediënten. Gezond en goed voor de wereld! Bij Cuisinerie Mensinge is de gezellige sfeer net zo belangrijk als de kwaliteit van het eten. Na uw bezoek aan Cuisinerie Mensinge kun je een mooie wandeling maken in de naastgelegen bossen zoals het Sterrebos en Mensingebos.

Kom snel langs bij restaurant Cuisinerie Mensinge en geniet van de prachtige creaties van de chef!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Roden e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden