Knife fork icon red

Toby's Steakhouse

€ 28,50

3-gangen Chef's diner

Toby's Steakhouse

8,1 (33)

3-gangen Chef's diner € 28,50

Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Chef's diner
€ 28,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.

Restaurant Toby's Steakhouse serveert een fantastisch 3-gangen Chef's diner.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Chef's diner bij restaurant Toby's Steakhouse voor maar € 28,50? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over Toby's Steakhouse

8.1
(33 reviews)
Eten
8.5
Service
8.0
Sfeer
7.9
Schrijf een review

"Heel lekker "
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Hele goede service keuken de de soepen waren lekker en goed 1 champignon en 1 mosterdsoep de snitzels waren ook goed en de dame blanche en de warme apeltaart met slagroom en ijs waren heel erg lekker en het was ruim voldoende voor herhaling vatbaar

joost van vliet op 14 september 2019

"Nooit meer"
2.0 Keuken 2 | Service 2 | Sfeer 2

Restaurantje ziet er leuk uit, bediening is vriendelijk. Echter moesten we zelf vragen of we wat mochten drinken op moment dat het voorgerecht al geserveerd was, dit was nog niet aangeboden terwijl dit toch als eerste zou moeten gebeuren! Tevens hebben wij moeten vechten om ons eten met een heleboel vliegen en een wesp. Toen we vroegen of ze misschien een vliegenmepper hadden werd er geantwoord dat ze meer klachten hebben gehad maar dat er geen vliegenmepper is. Ze namen niet eens de moeite om het op te lossen en we moesten het maar ermee doen. (Pak dan een krant of iets dergelijks) We hebben geteld en er zaten maar liefst 9 vliegen op onze tafel en we zijn alleen maar bezig geweest om ons eten te beschermen. We hebben dan ook haastig ons eten opgegeten zodat we daar weg konden! De ingang van het restaurant komt gelijk uit in het restaurant en omdat deze deur constant open staat hebben ongedierte vrije toegang! De wesp hebben we zelf maar omgelegd omdat ik daar erg allergisch voor ben. We hebben allebei 1 drankje gehad, en deze kregen we van het huis vanwege de vliegen. Een schrale troost. Het eten zelf was redelijk, de champignon saus zat vol met klontjes en het vlees was vrij smaakloos bereid. Aardappels dreven in vet en groentes waren koud!

Naomi op 06 augustus 2019

8.0 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 8

Het eten was prima. Maar het werd zo op tafel gezet zonder enige uitleg en bij de spare ribs werd niets bij gegeven om je handen weer schoon te krijgen na het eten. Jammer.

Peter Vonk op 05 augustus 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zeker aan te bevelen, was heerlijk en een prima bediening.
Ook de sfeer was gezellig.

Cor Lub op 01 augustus 2019

3.3 Keuken 6 | Service 2 | Sfeer 2

Wat slecht: mandje stokbrood 5 stukjes brood van 6 euro en dat voor 7 mensen! Gebakken aard. veel te weinig vroegen om nog wat meer gebakken aard. Er werd een half kommetje op de tafel gesmeten met de mededeling: Als je nog meer wilt moet je bijbetalen! Kwaliteit in verhouding met de prijzen totaal niet overeen. Na afrekenen word er niet eens de moeite genomen om je als klant nog gedag te zeggen....Schandalig!!

WIJ KOMEN HIER NOOIT MEER op 05 mei 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Exloo e.o.

Hoofdstraat 65 7875 AB Exloo

Over Toby's Steakhouse

Vanuit de grote liefde voor een goed stuk vlees heeft Toby's steakhouse zich gespecialiseerd in gerijpt vlees.

Dit vlees wordt een aantal weken onder gecontroleerde omstandigheden weggelegd, waardoor een rijpingsproces in gang wordt gebracht. Tijdens dit proces breken de enzymen in het spierweefsel -het rode vlees- grote moleculen af tot kleinere, waardoor het vlees malser wordt.

Ondertussen wordt constant koude lucht aangevoerd, waardoor vocht uit het vlees wordt getrokken en de smaak zich concentreert.

En dit kan jij nu gaan proeven!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Exloo e.o.

Partners

Small 2e5a6373c4
Small b485b2751b
Small 809f32af0d
Small 555c7799b8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden