Restaurant Week
6-gangen Luxe Gault&Millau menu
€ 75,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week serveren toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.
Met dit keer een spannende culinaire twist… Tijdens deze editie serveert restaurant De Steenen Tafel namelijk ook een speciaal luxe menu!
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERWat 622 mensen zeggen over De Steenen Tafel
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk een avondje in aller rust lekker eten in een mooie ambiance. Goed en deskundig personeel. Echt een aanrader
Heerlijke & mooie gerechten, dit keer op verzoek alleen vegetarisch en vis. Met prima, bijpassende wijnen. Vriendelijke en goede bediening. In een sfeervol restaurant. Een heerlijke avond uit!
Als voorheen geweldig feestje!!!!!
Eten wordt elke keer weer beter de laatste 10 jaar dat we hier komen
Daarnaast geweldige service. Uitgebreid over food wine pairing gehad etc
Wij maakten gebruik van de aanbieding, 'luxe 6 gangen menu voor 75 euro'. Met een drankje vooraf en een leuk wijntje erbij tik je al snel het dubbele bedrag aan. Maar dat mag de pret niet drukken, eindelijk een restaurant waar je niet de indruk hebt dat je door CIA agenten met oortjes in bediend wordt. Degelijk gastheerschap hier in dit etablissement. En uiteraard goed eten met passende wijnen.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Arnhem e.o.
Over De Steenen Tafel
Keuken: Frans, Nederlands
Restaurant de Steenen Tafel in Arnhem is een restaurant met een bijzonder rijke historie. Het restaurant bevindt zich op het mooiste en tevens hoogste punt van Arnhem, in een watertoren in park Klarenbeek.
Er wordt eerlijk, eenvoudig maar vooral smaakvol gekookt. De gerechten zijn klassiek maar toch vernieuwend. De combinaties worden simpel gehouden, om elk ingrediënt afzonderlijk en perfect tot zijn recht te laten komen.
Bij Restaurant de Steenen Tafel wordt gewerkt met streekproducten van kleine ambachtelijke producenten. In het wildseizoen ontvangen ze wild van de Veluwe en uit de Ooijpolder. In het voorjaar en zomer ontvangen ze groenten uit de tuin van Marianne. Zij verbouwt met liefde, de volledig biologische groenten en de kruiden.